Gratulácie po svadobnom obrade

19. júl 2021

máme ísť prvýkrát na svadbu kamaratke ale neviem čo sa želá po svadobnom obrade pred kostolom? iba všetko najlepšie vela lásky? alebo ako ste vy gratulovali?

elanor
19. júl 2021

tak vseobecne - gratulujem, vsetko dobre na spolocnej ceste zivotom.
Naj kamoske - tak vitaj kocka, medzi vydatymi, a kamosovi, ked sa zenil na svoje meniny - ze hmmm, a taka pekna sobota to mohla byt, co? 😀 (ale on je vychyreny strandista, takze som vedela, ze to pochopi, a ze si to mozem dovolit)

zuzikak
19. júl 2021

vsetko dobre do spolocneho zivota - nech mate stale vela lasky ako dnes....Prajem vam vsetko dobre na spolocnu cestu a pod.

ruzasipova
19. júl 2021

Podla toho, ake ste kamaratky. Mne sa takto brali kamarati - ona a on. Jej som povedala, ze vela stastia a nech si strazi, aby ju posluchal a jemu: No tak si ta predsa len niekto vzal. Ale na obranu, mesiac predtym som mala svadbu ja a on mi vravi: “No co uz.” Standardnw sa praje vela lasky a nech ste stastni.

kkovacovak
19. júl 2021

Veľa šťastia, pusa odchod. Je tam veľa ľudí a keby sa tam každý vykecáva a praje kadejaké ódy tak sa gratuluje celý deň. Vždy som to takto vybavila pripadne hodila nejaký spoločný vtip čo pochopila druhá strana keď to bola nejaká kamoška. Novomaželia si to pri tom množstve aj tak všetko nezapamätajú.

euka210
19. júl 2021

...aj tak si to vtom strese nebudu pamatat 🙂 rychle a kratke staci

titla
19. júl 2021

Gratulujem staci. Ja si vobec ako nevesta nepamatam, co mi kto hovoril...

buberova
19. júl 2021

Tiež si ako nevesta nepamätám gratulácie

evita_g
19. júl 2021

ženíchovi sa gratuluje a neveste sa praje veľa šťastia 🙂

andreatytler
20. júl 2021

Ja ku gratulacii tiez poviem neveste ze je prekrasna alebo nejaky podobny komliment.