Gratulácia na svadbe

25. jún 2022

Ahojte ideme na svadbu do kostola ako gratulujete novomanzelom po obrade ?idem prvy krat klasicke vsetko najlepsie,vela stastia, budte stastní ,nech vam to dlho vydrzi nieco ine?

pribinak
25. jún 2022

Stačí. Po 35 gratulantoch si aj tak nebude nevesta ci ženích pamätať kto im čo zaželal

deti95060810
25. jún 2022

prajeme život naplnený radosťou a láskou...

tento "slogan" mám z jedného sitcomu... môjho veľmi obľúbeného. 👍👍👍

54tinka54
25. jún 2022

Prajem všetko najlepšie a najkrajšie na vašej spoločnej ceste životom.

Nerob si s tým nejaké starosti. Stačí úplne niečo krátke a výstižné, hlavne ak je to väčšia svadba a mladomanželia budú mať veľa gratulantov, tak aby pri tom nestrávili dve hodiny 😅🙈

marzuz89
25. jún 2022

Nech vam to dlho vydrzi by som vypustila, za mna to nie je pri svadbe vhodne 😉. Klasicke gratulujem, nech ste spolu stale takyto stastni. Staci. A ak by som pisala "telegram", tam sa uz da viac, takto osobne jednou vetickou, bude velmi vela gratulantov, nech to nemaju na 3 hodiny. Inak ja som mala vzdy taku hrcu v hrdle od dojatia, ze ani neviem, co som povedala 😅🙈❤️

saxana000
25. jún 2022

Vela stastia na spolocnej ceste zivotom...ak su to ozaj blizki ludia mozes pokecat viac prajem vela lasky porozumenia a krasnych chvil.ak nejaka sesternica z 18eho kolena obycajne blahozelam pusa a odchod
Moj muz dostal take mile a to jedine si doteraz pametam ze vitaj medzi nami sprostymi 😂😂

autor
25. jún 2022

Dakujem vam🙂

elementissa
25. jún 2022

Ja väčšinou hovorím: "prajem vám veľa lásky, porozumenia, vzájomnej úcty a aby ste si aj v tých ťažkých chvíľach vždy spomenuli, prečo ste si vybrali práve jeden druhého"