Ahojte,
co si myslite o situácii ked má človek okrúhle jubileum, dajme tomu 60 rokov a oficialnu oslavu narodenín má naplánovanú až o mesiac po dni narodenín.
Očakávali by ste od najbližších ze pošlú v deň narodenín aspon sms? Ci je v pohode prejsť tento deň mlčky a zablahoželať až na oslave?
Vďaka za názory.
Vzdy sme gratulovali v den a oslava bola niektoru sobotu ked sa spajalo tak aj cca mesiac
Ak je ohlasena oslava tak obe moznosti su ok.
Vzdy gratulujem v den narodenin
Omg fakt toto tema, ludia uz ste na hlavu…normalne zagratulujem v den narodenin, normalne…akou formou mam moznost sms, mms, telefonat, mail, skype 🤷♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Akoze toto je cez uz za mna
Od najbližších by som očakávala, že mi zablahozelaju v deň mojich narodenín... Od vzdialenejších (napr ktorých som pozvala na oslavu ale bezne si negratulujeme) by som brala v pohode, keby blahozelali az na oslave. Na druhej strane, keby ma niekto pozve na oslavu, bolo by mi blbé aspoň nenapisat/nezavolat v deň narodenín... To akoby je mi to ľahostajné, že ma ten dotyčný sviatok, ani na to nemyslím, ale zato sa teším, že ma pozývajú na oslavu..
vzdy gratulujem v den narodenin bez ohladu ci bude nebude oslava
@jeennyv ono je to totiž tak, ze tato situácia sa týka nas. My sme tí, ktorí organizujú oslavu o cca mesiac a oslávenec ma sviatok prave dnes. A teda od najbližších ano obraz ani zvuk. Su pozvaní na oslavu, ale dostalo to dnes akúsi trpku príchuť, keď je to takto...
To je to najmenej pískať sms alebo zavolať A na oslave pogratulovať opäť.
Urobila by som karticku gratuláciu cez telefón