Futbalový zájazd - darček na Vianoce

t1nusa
17. nov 2023

Ahojte ženy, chcem mužovi na Vianoce darovať zážitok v podobe futbalového zájazdu. Máte skúsenosti s nejakou overenou stránkou kde by som mohla kúpiť komplet zájazd - cesta + vstupenky na zápas? Prípadne ak ste niečo podobne riešili podelte sa o rady a tipy, prosím 🙏🏻 Ďakujem

miggy
17. nov 2023

@t1nusa ahoj. Ja som kupovala, ale všetko zvlášť. Vyšlo ma to teda aj podstatne lacnejšie ;)

melanta
17. nov 2023

Minulý rok dostal muž na Vianoce FC Barcelona - Real Madrid, tento rok dostane finále Ligy majstrov. Samozrejme s cestou a ubytovaním. Vôbec mi nenapadlo riešiť to cez nejakú cestovku.

pininka1
17. nov 2023

My sme boli na Vlhovu s futbaltour a bolo všetko super, viem ze aj futbalove a hokejové zájazdy robia dobre

kacusik69
17. nov 2023

futbaltour organizuju kompletne zajazdy… skusenost mam len z opacnej strany z prace, sluzby ako take ohodnotit neviem…

Alternativa (a asi lacnejsia, aj ked menej “pohodlna” mozno - ozaj neviem ako to organizacne maju) je vsetko po vlastnej osi… nie nemozne

queen_mary
17. nov 2023

Futbaltour urcitenie. Maju tie najhorsie miesta a je to zbytocne drahe. Na futbal si v klude kupite listky cez ofiko stranku, booknete let aj hotel.

markusrasford
17. nov 2023

@t1nusa futbal tour.sk sú v pohode

t1nusa
autor
17. nov 2023

Ďakujem všetkým ❤️ Ešte otázka pre tie, ktoré kupovali lístky na zápas - kúpili ste len jeden pre muža alebo dva (aj pre jeho kamaráta, aby mal s kým ísť)? Ja s nim nebudem môcť ísť keďže máme malé bábätko, ale sam by ísť nechcel

markusrasford
17. nov 2023
muchotrafka298
17. nov 2023

@t1nusa Rozmyslaj aj tak, ze ak pojde sam, napriklad cenaubytovania bude vyssia. Urcite by som nekupovala vopred listok pre dalsiu osobu bez toho, aby si vedela kto pojde. Listky na kvalitne zapasy stoja desiatky az stovky EUR.ubytovanie a letenku vies kupit sama na internete bez problemov.

miggy
17. nov 2023

@t1nusa ja som vopred oslovila jeho kamaráta, či by s ním šiel. Tak sme sa dohodli, resp.on navrhol, že najde vybavi a zaplati ubytovanie (airbnb) a potom platil aj to, čo prejedli, ja som zaplatila vstupné a letenky.

smajliica
17. nov 2023

Ja som sa dohodla s manželkou jedného z našich kamarátku a ja som kúpila môjmu a ona svojmu 🙂 kupovali sme na Barcelona - MU, lístky na oficiálnych stránkach FC Barcelona, letenky cez google flights a ubytko na Booking.com.