Baby,ktore ste v Tt teraz niekedy krstili.....poradte farnost,kde je "benevolentnejsi" farar....mam byt totiz krstna mama bratovmu syncekovi,som vsak rozvedena....dakujemza kazdu radu a skusenost
@bubulatko ty si poklad....kedy ste boli????cies,sme len dvaja surodenci a nechceme davat niekoho cudzieho.Ja som sa dnes pohadala s fararom v nasej obci,ked mi povedal,ze on ma nevidi kazdu nedelu v kostole. Som sa ho spytala,ci je podstatne sediet kazdu nedelu v druhej rade,kedze prva je uz obsadena.....a cist von z kostola a hned sa ohovarat...alebo je lepsie podla cirk.pravidiel sa spravat pocas celeho tyzdna.Na to mi povedal,ze jeho zaujima,ako sa ludia spravaju v kostole,nie doma
Vies co mala ma uz 18mesiacov tak asi pred dvoma rokmi ako su tam farari v pohode aspon podla mna,ale viem ze aj v hrubom kostole tiez beru bez problemov ked zaplatis asi tak..To nejde o to ci chodis do kostola,ale ci sa potom postaras o to krsna aspon moj nazor,ale farari su taky uz..
Vies co dekan tam uz neni co to mal nastarosti je tam novy,ale ked sa tam pojdes opitat nic zato nedas su tam mlady a v pohode farari..
ok potom napiste ako ste dopadli.
My sme boli na Tulipane a svagrina je tiez rozvedena a v pohode mohla byt krsnou..