Aký máte názor na to,keď priateľ kupuje svojej priateľke veci typu gucci a samé drahé značky a pritom ona má len takú prácu kde ledva má minimálnu mzdu ,čo si o takých ženach myslíte,ktoré prijmú také dary od priateľa a ešte sa s nimi chvália všade po sociálnej sieti ?
Ze to budu asi fejky, ale je mi jedno kto komu čo kupuje.
Ja si myslim, že toto je ďaľšia pučovina vymyslená moderátorom 😂
Nezaviď
Tebe priateľ nekúpi ani rožok v Tescu co?
Pokial jej to kupi z vlastnej vole, tak je to jeho/ich vec :D
Chyba je len na tvojej strane. Mozes sa bud do tej spravnej postele narodit alebo do tej spravnej vliezt. Ked si zavahala v obidvoch pripadoch, je to tvoja chyba.
Myslím,že ten chlap je blbý
Závisť je sviňa, čo 😃
Myslím si, že je to vec tých dvoch.
A preco riesis prijem obdarovanej? Ved to nekupuje ona. Nezavid, bude sa Ti lepsie dychat😉
Ze Gucci je strasne gycova znacka 🙂
Ze závidís😄
Nechápem...a v čom je problém? Ak to sám chce a má na to, nech jej kúpi aj diamanty. Na druhej strane, chváliť sa tými darčekmi ,,po internetoch,, sa mi zdá dosť detinské a nezrelé - v zmysle, aha čo ja mám a teraz mi všetci záviďte...
co kto komu kupi i je uplne jedno .. len preto,ze ona zarobi malo neznamena,ze by mala mat rovnako zarabajuceho priatela... dar je dar- je to jeho slobodna vola jej to kupit .. ak na to neberie pozicky a nedava jej fake tak je to ich osobna a sukromna vec..
No tak keď ona ma taky malý plat,tak si to asi sama nemôže dovoliť,to ťa nenapadlo
Ze nemaju vkus 😂 gucci je strasny gyc 🙈
Myslim, ze je super, ze ta priatelka robi aj keby nemusela 😉😉 na druhej strane je velmi pekne ak sa muzi staraju o svoje zeny a priateľky aj finance.
Tak ju ľúbi no a potom keď sa náhodou rozídu si bude hlavu trieskať,alebo jej vykrikovať
Tak kuouje jej to z vlastnej vôle takže je to jeho vec. Mne je skôr trápne dar odmietnuť
Ze super
To ze ju ma rad a chce ju potesit ma co spolocne s tym ze ona zarobi minimalku? Nemoze byt ako partnerka dobra ?
Je to jeho vec. A čo s tým má spoločné jej práca a príjem?
Keď na to má, nech jej kúpi. Vie, že ona si z tej minimálky takú drahú vec nekúpi, tak ju chce potešiť.
Akurát nechápem, čo je ťa do toho? Vadí ti, že sa chváli? No a, teraz ma nenormálne množstvo ľudí potrebu všetko dávať na siete… očividne to ľuďom robí dobre, aj tým, čo všetko vešajú a aj tým, čo majú potrebu to sledovať
A čo mu to má otrieskať o hlavu, keď už jej to kúpil? Či drahé darčeky môžu dostávať len bohaté dievčatá, tie chudobné nie?
Slečna má pekne poďakovať a vážiť si darovanú vec ako oko v hlave.
Ze by ma s tým nijako neohuril lebo mi nejaký gucci nič nehovorí 😂. Radšej nech mi dobrú šniclu k obedu urobí, to je viac ako gucci 😂
😂😂
Dôležitá nie je cena darov ale prečo sú dávane a prijímane a dôvod prečo sú tí 2 vo vzťahu.
Že je to ich vec a mne je to jedno,či má niekto na sebe Gucci,či tričko zo sekaca.
Myslim si, ze zavidis.