Dostala som materiálny darček na narodeniny

7. nov 2024

Ahojte, minulý týždeň som mala narodeniny a s priatelom sme spolu necelý rok. Dostala som od neho hodnotnejší materiálny darček, ale priatelovi sa momentálne darí. Dnes som sa dozvedela, že kamoška s jej frajerom odvtedy nerieši nič iné ako môj darček a celkovo, sa preriekla že im nejde do hlavy prečo môj priatel na mna tolko utráca. Včera som náhodou stretla jej frajera a začal sa vyjadrovať na adresu môjho priatela aký je to chudák, že nemá ako inak zaujať (pritom je to najstarostlivejsi a najspolahlivejsi chlap akého poznám), dourážal ho predomnou, že je stroskotaný rozvedený, až som odišla a povedal výsmešne že je zvedavý kolko nám to vydrží aby som nebola prekvapená. Vraj sa boja obaja, aby som neostala sklamaná a nedopadla zle. Je toto podla vás normálne? Predtým som mala ex, ktorý sa nevedel ku mne správať, urážal ma, podviedol ma a na to mi povedali, že chlapi sú takí.
Som jediná komu to príde choré?

barka1
7. nov 2024

Nie si jediná.
Divná kámoška, divný chlap. Odstrihla by som ich. Takých ludi by som do života nepotrebovala. Ty áno?

tundra
7. nov 2024

Zavist je svina😉...Sa cudujem,ze mas potrebu pisat na MK.

enmery
7. nov 2024

On je chudák a žiarli naňo a ona žiarli na Teba, ako sa k Tebe správa😄Dobrá dvojka-nuloví kamaráti a závisť ako najvyššia forma uznania. Prečo sa nimi zaoberá, ak je to pravda😉

hugoboss1923
7. nov 2024

Ak im nejde do hlavy, prečo na teba tvoj priateľ toľko utráca, tak to potom nemajú tvoji kamaráti o tebe príliš veľkú mienku.

vanilkovazmrzka
7. nov 2024

No tu niekto velmi hnusne zavidi a este ani nema sudnost, ze by to aspon trochu skusil nedat otvorene najavo 🙂

Blahozelam k narodeninam a peknemu darceku, uzi si to 🙂

mili2016
8. nov 2024

Fakt nie som zvedavá ale zaujímalo by ma čo si dostala keďže tvoja vlastná kamoška to nevie ,,prekusnut,, . A ten jej priateľ 🤦🏻‍♀️. Takýchto ľudí by som zo života vyradila ver nie sú ti potrebný

tamtamka26
8. nov 2024

proste ti závidia a nedoprajú ti, to je celé. Sú s tebou ok len vtedy, keď sa ti nedarí... to sú také prajné povahy :-/ tiež mám "kamošku", ktorá zisťuje, či je v mojom vzťahu všetko ok. ak nie je, akoby ju to potešilo, že nemá len ona chuja doma...

ruxandra
8. nov 2024

Tvoja kamoska chcela tiez taky darcek, ale jej frajer na to nema, tak musia zhadzovat ten tvoj, aby sa citili aspon trochu lepsie. Ale je to trapne a ubohe z ich strany

letfenixa
8. nov 2024

Po prvej vete by som odišla od kamaratkinho frajera.

rorino
8. nov 2024

Závidia ti.Ona to,že si dostala taký darček,on to,že na taký darček nemá.A snažia sa ti nahovoriť,že sa o teba boja ,Asi si daj od nich riadny odpich😉

simonahra
8. nov 2024

to je len slepá závisť, že vám to klape a všetko je okej. nechápem, prečo má niekto potrebu sa takto vyjadrovať.

martinadomianova
8. nov 2024

Tak podľa toho čo píšeš, tak sú dosť neprajní a asi Ti závidia. Od takých ruky preč.

123467
8. nov 2024

Kasli na nich, zavidia… on to, ze to frajerke kupit nevie alebo nechce 🤷‍♀️ a ona to, ze nic take nedostala. Vobec by som neriesila, vase stastie nezalezi od nich 👍🙌

bobaas
10. nov 2024

Veď je skvelé, že vieš, koho nemáš považovať za kamaráta. Darček nadobudol dvojnásobnú hodnotu