Ahojte. Chcem počuť viac názorov. Ideme na svadbu budem mat tieto šaty. Sú tmavomodré v kombinacii s béžovou. Mám doma takmer nové sandálky s uzavretou špicou farba taká nude pudrovo ružová. Mám aj klasické čierne sandálky ale tie pudrove sú pohodlne.
Poraďte aké doplnky? Hlavne náhrdelník, náramok, náušnice?? Išla by som skôr do zlatej farby. Ďakujem za každú radu.
doplnky by som dala zlaté....
Môžete kľudne aj link hodiť s nejakými.
Ja by som tiež povedala, že keď je to svadba tak skôr tie púdrové topánky 🙂 A dala by som taký masívnejší, väčší náhrdelník v zlatej farbe a k tomu už iba také jednoduché ďobky (náušnice) a nejaký jemnunký náhrdelník 🙂
Nude lodicky by boli podla mna idealne, sandalky sa mi k tymto satam velmi nehodia. Kabelka priblizne v rovnakej farbe alebo tmavomodra. Doplnky by boli fajn zlate alebo perlicky - vyraznejsi nahrdelnik a malinke nausnice. Naramok uz ani nemusi byt alebo len jemny.
Púdrové lodičky sú samozrejmosť k takýmto šatám 🙂 A keby som mala povedať podľa seba tak ja mám rada takú jednoduchosť a jemnosť, takú ženskú krehkosť. Dala by som si len nejaký jednoduchý tenučký náhrdelník, možno s nejakou perličkou alebo takým niečím, tenké visiace zlaté náušničky a taký istý tenký náramok, to podľa mňa na svadbu úplne stačí 🙂
tak cierne urcite nie,pudrove budu super a doplnky ako si napisla,zlate a kabelku by som dala bud tm.modru alebo bezovu