Ahojte poraďte prosím je toto dobry darček pre manžela? Dobre by bolo keby ste sa baby opýtali svojich partnerov, manželov keďže sa v tom veľmi nevyznám a chcem ho prekvapiť. Ďakujem pekne
moj manzel si mysli, ze zbytocne vela somarin - polovicu nevie na co je 🤷♀️
Mne google nasiel, ze je to nemecka znacka, ale neviem, ci to je presne ten isty, ktory mas ty. Nie je zly, ak manzel ma malo naradia a je taky typ, co doma opravi nieco aj sam, tak to urcite zide. Moj to ma take oddlene, ze goly si kupil zvlast, klieste tiez zvlast, francuzske kluce zvlast, sroubovaky atd... toto je take vsetko v jednom. Ci je to prakticke, zalezi naozaj od typu chlapa, mojmu by sa nechcelo rozkadat asi cely kufor, keby hladal jeden kluc, ale vravim, je to individualne.
Ten môj vraví, že to nie je moc praktické. Aspoň jemu by sa to teda nechcelo rozkladať. On má v garáži taký stôl so šuflíkmi na takéto veci, ale tak každý sa naučí inak. Len tiež by ho odrádzala cena, vraví, že je to podivuhodne lacné
Darcek dobry, ale radsej nech si vyberie taketo veci manzel sam. Mnoho z toho uz moze mat doma
Manžel odkazuje, že za takú cenu to nemôže byť kvalitné. 🤔