čawko maminky 🙂 má niektorá z vás dcérku menom Anabela? pýtam sa preto lebo je to velmi zriedkave meno a som zvedavá či sa nájde mamička ktorej sa toto meno tiež zapáčilo 🙂 vo svojom okolí nepoznám žiadnu Anabelku 🙂
@nikoletka_h kamoške sa nedávno narodila dcérka Anabella 🙂
@nikoletka_h celkom pekné, ale malo by sa hodiť k priezvisku..páči sa mi inak zdrobnenina Bella, Bellita 😉
ahoj, ja som narodena na anabelu cize teoreticky mi je toto meno zname 🙂 a za cely svoj zivot som stretla anabelu len raz - na cviceni s babatkami asi pred rokom bola jedna mamina s dcerkou, ktora sa tak volala 🙂
@nikoletka_h ano, kamaratka ma, je uz prvacka 🙂
@limetka713 volá sa Anabela Harisová 🙂 a zvykneme ju prezývať Bella, Belluš 🙂
V susedstve máme 5 ročnú Anabel. Rozkošné dievčatko.
Kamaratka ma mesacnu Anabell🙂
@nikoletka_h ked budeme mať dalšiu dcerku tak bude anabella je to krásne meno 😵 😵 😵 😵 😵 😵
krásne meno, mala som toto meno vybraté pre dievčatko,ale mám chlapčeka Oliverka 🙂 ak bude druhé dievčatko, tak by som jej dala meno Anabelka 🙂
u nás je jedna a volajú ju Bella 🙂
Je to naadherne meno. Povodne sme tak rozmyslali naznat nasu dcerku,no nokoniec sme sa rozhodli pre Isabella 🙂
Uz aj ja nad nim rozmyslam,ale s dvoma L,Anabella.Krasne meno
dosť stará diskusia, ale ja som si ju všimla až teraz 😀 mám doma jednu 7ročnú slečnu menom Anabela 🙂 a myslím, že lepšie a krajšie meno som jej vybrať nemohla 😅 a je to jedniná Anabelka ktorú poznám 😀 .. žiadne skratky sme pri jej mene nikdy nepoužívali, od narodenia je to len Anabela alebo Anabelka , podla toho ako poslúcha 😀
Annabel
@nikoletka_h ked tak anabell ale anabela sa mi moc nepaci 🙂