Kde ste robili detsku oslavu a boli ste spokojne? Dakujem
@belllinka naposledy sme mali v jump aréne a bolo dobre, minulý rok v laser aréne, tiež super. Rok predtým doma na záhrade a objednali sme kúzelníka. Vo funcity sme boli ako hostia a bolo tiež super. Na veľa oslavách sme boli na bowlingu. A raz na motokarach, to bola úplná pecka. Deti si v rámci oslavy spravili detský vodičak na motokáru. Ale teda to je aj dosť drahé
@belllinka cubicon detske centrum,odporucam pre decka az do veku 9 rokov..Bowlingove centrum petrzalka..,alebo v ruzinove oslava v lego centre,alebo jump arena perfektne,v pripade zleho pocasia..Ak je pekne zelezna studienka,koliba..alebo hocikde pri jazere
.to uz je o napaditosti..Vo vnutri sme mali aj v auparku v detskom kutiku aj tam je pekna oslava a kutik,ale to je pre mensie deti skor..Borry prvy a posledny krat..tam je mega tlacenica...neodporucam
My sme mali v devinskej s konikmi a bolo uzasne
@belllinka cubicon - dcera tam oslavila 10 rokov - máš tam možnosť rezervovať si miestnosť pre oslávenca a jeho kamošov. Tá zábavná časť je potom prístupná aj verejnosti. Decká sa vyšantili na tých skákacích atrakciách a na kárach. + aj nejaká viedohra tam je. Niečo podobné je aj v Bory mall - tam sme boli ako priatelia oslávenca. Tam sa dá dokonca prežiť aj s menším mimčom (je tam taká ohrada s gumennými kockami resp.penovými). A na tento istý štýl je to urobené aj na Zlatých pieskoch.
Dcéra bola aj kamošovi v Laser aréne v Istrocheme ....ale tak to už je prenasledovanie a strielačky pre veľké deti. A pravdupovediac v tých schátraných priestoroch som sa bála aj ja..
@belllinka este ma napadlo pre vacsich chalanov v boroch alebo eurovei je top fun..boli sme tam s dcerou nedavno..automaty,rozne simulacne hry a virtualna realita ..a rozne ine,to vsetko tam je..ale namna dost draha zalezitost..boli sme len s nou a 100e v zadku za dve a pol hodiny..takze nevien ako to maju pri oslave a vacsom pocte deti,to treba asi zavolat
Diky baby za tipy, uz sme objednali v jungle centre v slnecniciach 🙂 je to pre 6 rocnu dceru.
ak chcete aj program, divadielko a súťaže- super je Divadlo ZáBaVKa - kuk webku🙂🙂
@belllinka dcéra bola na oslave vo FunCity - Cubicon a bola to super oslava👍