Ahojte, kupujete alebo dávate manželom nejaký darček na deň otcov?
Ďakujem
Upečiem koláč, on mne dal za deti kvety, vlastne kúpil a syn mi dal 🤗
Pôjdeme niekam na drink a syn asi kúpi zmrzku
Nic
Dcéra otcovi niečo spraví,... Tak ako spravila aj mne
Ja nič, ale zariadim aby mu dcéra niečo napr. vyrobila alebo nakreslila.
Syn je jeste velmi maly, takze neco koupim a “preda” mu to on. Presne tak, jako to manzel dela pro me na den matek.
No ak máte deti tak to zariaď tak aby mu oni niečo dali 🙂
Ja som na deň matiek dostala od 9 mesačného syna kyticu.. samozrejme že ju kupoval manžel 😀 čiže ja mu teraz tiež niečo kúpim a synček mu to dá 🙂 len ešte nemám nápad že čo.
Ja mu kúpim a dajú mu to deti.Aj na deň matiek tak vždy spraví muž.
Pomôžem deťom, aby mu niečo dali. Rovnako ako im pomáha on im na Deň matiek.
My chystáme dobrú grilovačku. Pivno dobré jedlo, čo viac si môžu priať
Nie, nedavam. Iba synovia mu davaju darcek 🙂
Tak ako je pekne keď muž učí svoje deti ctiť si ich mamu a pomôže im pripraviť prekvapenie pre mamu tak je to pekne keď mama učí deti ctiť si otca a pripravia mu prekvapenie pre otca... Ked ich to naučí keď sú malé, keď budu staršie budú to robiť samé od seba. Takže áno s 2, 5r synom niečom vyrobíme tatovi a on mu to dá. 😉.....a tento rok som im dala namaľovať tričká aký otec taky syn kde syn drží otca na pleciach "na koni".... Ale to je viac pre moje potešenie ako pre ich 🙈🤣
Je deň otcov a nie manželov.
moj manžel je prvýkrát otcom len jeden mesiac, tak mu na jeho prvý sviatok určite chcem urobiť radosť...
objednala som kľúčenku, kde má venovanie a na druhej strane je fotka dcérky...
Určite poteší nejaká vydarená spoločná fotka v rámiku😉
Áno. Jasné, ze si ho všimneme v Deň otcov. Veľkáči mu poďakujú s nejakou drobnostou a ja mu pripravím s dcérou obľúbený koláč. 😊