Deň otcov - 21.6.2020 - darček

13. jún 2020

Ahojte, budúcu nedeľu je deň otcov. Aký darček ste vymysleli pre manželov- otcov? Dajte nejaké nápady lebo zatiaľ som našla len knihu ale čo špeciálne k tomu? 🙂

airaw
13. jún 2020

ja mu nic nedavam, deti mu nieco nakreslia 🙂

nelca84
13. jún 2020

radsej vyrob nieco s detmi pre neho, je to den otcov, nie manzelov, aby si mu nieco kupovala

s_a
13. jún 2020

Tak podla mna ty by si ho mala poznať najlepšie, co by ho potešilo..

autor
13. jún 2020

@s_a

@nelca84

Tak ja to beriem tak že s malým vždy vyrobíme, to mám aj vymyslené, že čo 🙂 ale ja si ho veľmi vážim aký je dobrý otec takže nakoľko aj on ma vždy prekvapí na deň matiek aj keď nie som jeho mama tak skúšam aj ja vždy niečim a už mi dochádzajú nápady tak som myslela že sa nechám inšpirovať 🙂

nelca84
13. jún 2020

možno upiecť obľúbený koláč, môjho by to rozhodne veľmi potešilo 🙂

merica123
13. jún 2020

my sme mu dali vlani vyrobiť šálku na kávu s našim vyznaním mňa a detí do práce a potešilo ho veľmi je kávičkár,aby nás mal stále pri sebe v práci stránku neviem,ale dávali sme z FB ,krásne deti zabalili napísali venovanie mu

sapetka
13. jún 2020

Nic🙈maly mozno nieco nakresli 😊

jablkovastrudla
13. jún 2020

@nelca84 ja som na den matiek dostala cokoládu,prosecco a pohár na víno best mum ever 🙂 a dostala som to samozrejme od muza a nie od dvojročného 😎

jablkovastrudla
13. jún 2020

kúpila som fotorámik, ešte nejaké sladkosti,pohladnicu a to stačí.náš tatino nepije inak by som prihodila aj flašku 😀

anjelik2019
13. jún 2020

Ja som objednala tričko s vyznaním a s menami detí, dúfam, že stihne prísť dovtedy 🤭

bosorka2302
13. jún 2020

kazdy rok tradicke cokolada a hotovo 🙂

lenka2710
13. jún 2020

No moj ma rad leňošenie na gauči po práci, takže vlani dostal vankúš s krásnym nápisom od dcérky, teda objednávala som ho ja ale vyberala ho mala 😂 tento rok dostane syna, čo je väčší dar?? 😍

macko1007
13. jún 2020

dala som mu urobit klucenku,z jednej strany je na fotke on s malou a na druhej je taky citat☺️chcem mu nieco dat,prvy krat tento sivatok moze oslavit

autor
13. jún 2020

@lenka2710 krásny darček!!! 😍 tak ľahko ho nič neprekoná 😀 a Vám ostatným ďakujem veľmi pekne za rady 🙂

marca12
13. jún 2020

Prostamol uno 😀 takyto darcek ziadny otec necaka,takze to bude original. Prave som videla reklamu v telke a tam to ponukali ako darcek na den otcov skoro mi zabehlo

sepkev
13. jún 2020

Vtipne ponozky😃