Deň matiek - darček pre svokru

agna1979
10. máj 2015

Ahojte chcem sa spýtat kedže je dnes den matiek či dávate niečo aj svojím svokrám na tento den,totižto kamarátka my povedala že ona kupuje kvety aj pre svoju mamu aj pre svokru lebo ona je ako keby jej druhá mama.Dakujem za odpovede

ettel
10. máj 2015

jj aj my tak, je to predsa mužova mama 😉

sosanna88
10. máj 2015

@agna1979 ja nedavam. Davam svojej mame a svojej babke roky rokuce. Oni su moje mami 🙂
A manzel dava tej svojej.
Tak nam to vyhovuje. Kazdy svojej 🙂

dorotka2013
10. máj 2015

my tiez tak ako @sosanna88... ja svojej mame a starkej a muz svojej mame (ale kupujeme vsetko spolocne) ...muz uz starku nema... ale mna ta moja viac-menej vychovala tak preto aj pre nu... robim to tak uz odkedy si pamatam 🙂

ellca123
10. máj 2015

zavolam a zazelam ku dnu matiek/sme daleko od maminy

ivett1
11. máj 2015

ja volám svojej mame ... navzájom si zaželáme k sviatku matiek a svokru rieši mm😉 ... nie je to moja matka, ale mm a až také skvelé vzťahy s ňou nemám, žeby bola ako "druhá" matka ...

jasminet
11. máj 2015

ja davam mojej a muz svojej, ale pre obe kupujem ja, on by si ani nespomenul 😀

xevulax
11. máj 2015

Samozrejme sme aj svokre dali, mojej mame kupim a svokre nie? To by vyzeralo . Je to predsa manzelova mama. Ano manzel je jej syn a mal by jej kupit nieco on, ale tak ked uz som kupovala nieco jednej mozem hned aj druhej.

olivia6
11. máj 2015

samozrejme, ze aj svokre, MM je velmi vytazeny a vsetky darceky aj pre jeho rodinu a takisto svokre kvety riesim ja 🙂

minutka
15. máj 2015

ano,davame aj mamam aj svokram 🙂 ja aj babke, zivej zasielkou (je 400km) a nebohej kyticku na hrob