Ahoj
som najšťastnejší človek na svete narodila sa mi dcérka Ninuška 🙂 🙂 🙂 čudujete sa že ako rýchlo som doma lebo dneska sa mi narodila dcéra ako môžem byť doma?? nie som doma som na notebooku hee 😀 😀 😀 😀 A predstavte si Nina sa narodila na mužíkove narodky lebo môj drahý Peťko má dnes 35 rokov 🙂 🙂 🙂 A tak sme najšťastnejší rodičia na svete 🙂 🙂 🙂 🙂 O rok budeme spolu oslavovať: Mužíček 36 rokov a dcéra 1 rok 😀 😀 😀 😀 Nájde sa tu niekto komu sa dieťatko narodilo na narodky bud mužovi alebo maminke??
mne sa syn narodil na vyrocie sobasa starych rodicov 😀
inak gratulujeeeeeem, zdrave babinko, spokojnu maminu a vela mliecka zelame 😉
nam sa dcerka narodila na dedove meniny.. takze moj otec bol dvakrat taky stastny 😀
scarlettka blahozelam 😎
Ja mam narodky presne v rovnaky den ako moj otec. Ale neni to moc dobre, radsej by som mala oslavu niekedy sama, ani neviem ake to je.
Ja mám tiež narodky vtedy, keď môj otec a ešte k tomu na štedrý deň!!! 😝 😝 😝 😝 😝 Ako dieťa som dostávala 1 darček (aj narodky, aj Vianoce, aj meniny - 5.1.), v puberte mi nikto neprišiel na oslavu, lebo boli sviatky ☹
marelica, to s tými darčekmi poznám. Aj ja mám narodky na vianoce a synovi sme dali meno Adam. Ten ma bude ale preklínať.
Náš Adamko sa narodil na narodeniny môjho dedka, ale ten už je mŕtvy. Škoda.
Lubka202- Gratulujem aj ja 🙂 🙂 Ja som mala trošku ťažký pôrod pretože som prenášala 🙂 🙂 🙂 Cítim sa strašne super a dnes nás pustili domov a teraz naša princeznička sladulinko spinká 😎 😎 😎 😎
Zuzka1-Díky moc 🙂 🙂 Aj ja gratulujem 😀
Petra1958-Jéj a jak sa volá tvoj deduško?? Aj ja gratulujem a dík 🙂 🙂 🙂 🙂
Flipinka- Hee a to prečo by si mala radšej inokedy???? podľa mňa je to strašne pekné 🙂 🙂 🙂
Marelica-Jááj no preto nedošli že boli sviatky??? júúúj hroznéé 😅 😅 😅 😅 Ale no šak zato sa neurzš že?? Ale podľa mňa je to krásne ked otec s dcérou majú rovnaký deň svoje narodeniny 🙂 🙂 🙂 🙂
Lovula-Tak to mááš fajne s tým že tak že ty máš narodky a synátor menink he 😀 😀 😀
neurzš-neurazíš preklep 😅 😅
Môj syn a ja máme ten isty den narodenia,4.1...narodil sa mi ako darček na 40- te narodeniny🙂
🙂 gratulujem, mne sa dcérka nenarodila na narotky no narodila sa na narotky manželovej starkej.Teraz má 3 a pol mesiaca,ako sa cítiš po pôrode?aký si ho mal?