Dávate si niečo na výročie?

21. nov 2024

Dávate si niečo na výročie? ( napríklad výročie keď ste sa s partnerom dali dokopy) ja som mala predošli vzťah a vždy mi niečo dal ex k výročiu. Ale teraz som dva roky vo vzťahu a môj priateľ mi nedáva nič na výročie. Dokonca aj na neho zabudol 😅
Ako neni to podstatne len keď som bola zvyknutá 5 rokov na to a zrazu nič, v hlave len že “🤯” 🤣🤣🤣

anjelicek26
21. nov 2024

My chodime do restiky a uzivame si vecer bez deti... ked ti na tom zalezi, zarezervuj na ten datum, povedz, ze idete oslavit vyrocie a ked neni uplne trafeny tak pochopi, ze by nejaky darcek alebo aspon kvety mal zobrat zo sebou...

paulina291
21. nov 2024

My si nedávame nič a tiež len ideme do reštaurácie a urobíme si pekný večer. Nezabúdame naň ani jeden. To by ma celkom urazilo, keby muž zabudne.
Ak chceš, aby ste oslavovali výročie, tak mu povedz že je to pre teba dôležité. My sme si s mužom vydiskutovali na aké sviatky či výročia si obaja potrpíme. Jednoducho, čo očakávame od toho druhého.

markaterka
21. nov 2024

My neoslavujeme. Spomenieme si v ten deň na to. Ale nič si nedávame ani nikam nejdeme.

tiezjedna
21. nov 2024

výročie vzťahu sme nikdy nijakA extra neprežívali...
ž výročie svadby sme si začali pripomínať. Tento rok sme si nadelili New York😍

lindous
21. nov 2024

Chodíme na rande, aby sme si pripomenuli naše prvé, ale nejaké materiálne veci si nedávame... keď zabudol, je logické, že nemal pre teba nič pripravené... to je niečo čo sa stane, mne sa raz úplne podarilo zabudnúť na partnerove meniny a bolo mi to fakt ľúto, aj keď viem koľkého ich má, vôbec mi nedošlo aký je deň, lebo som mala toho veľa... ale to asi nebude tento prípad, keď hovoríš v množnom čísle, pre neho to asi nie je nejak podstatné a ono ak si mu nič nepovedala po 1. roku, ťažko čakať, že 2. rok niečo bude, treba sa porozprávať, že by si rada tento deň oslavovala a pripomínala si... ako zareagoval, keď si mu ty (predpokladám) darček dala?

sense
21. nov 2024

Ja tiež neviem dátum kedy sme sa dali dokopy. Dakedy koncom leta. Žijeme spolu takmer 4 roky.
Ak ti na Tom záleží . Mu to pripomeň žeby si chcela osláviť vyrocie.ahadam ho trkne aspoň kvety doniesť keď ho aj ty obdaris

tanuuulka
21. nov 2024

nedávame si. keď má muž cestou v deň výročia kvetinárstvo, vždy donesie kvietky. a ja zase čokoládu. ale nie je to žiadne pravidlo, vždy si dohodneme vopred, čo špeciálne budeme v ten deň robiť. napr. že si objednáme sushi, keď deti pôjdu spať, alebo si kúpime veterníky z obľúbenej cukrošky :D kedysi sme chodievali na výročie na večeru do reštiky, kde sme sa brali, ale teraz sa to nedá pri deťoch. hádam keď budú väčšie...

katica06
21. nov 2024

Oslávime aj prvé stretnutie aj výročie svadby, ak tento rok sme oslávili hoci je tomu viac ako dvadsať rokov. Manželovi nikdy tieto dátumy netreba pripomínať, nám obom tie dátumy veľa znamenajú.
Tento rok bola aj wellness aj večera aj kytku som dostala.

autor
21. nov 2024

Akurát prišiel domov a prekvapil ma kvetmi a darom. 😁🥲 a že cez víkend ideme na výlet 🥹 a ja tu na neho diskusiu dávam 🤣🤣🤣🤣🤣 Ženy hahahah … no potešil ma .. chudak 🤣🤣🤣🤣🤣

autor
21. nov 2024

Ale tak vela pracuje a nevedel včera aký je datum. Tak ok. Ale urazilo ma to včera 🤣🤣🤣🙈🙈

livia341
21. nov 2024

My sme si na 15.vyrocie zavolali domov profesionalneho kuchara a uvaril nam veceru( predjedlo, hl.jedlo-steak a dezert),ale deti boli s nami 😃aspon videli ako sa robi steak a zuzitkuje zelenina.

autor
21. nov 2024

@livia341 to je aké milé 😁🥰

buberova
21. nov 2024

Nie, lebo sme si povedali že nič nechceme 🙂

zobaka
21. nov 2024

az v manzelstve, prsten s drahokamom na okruhle, inak vecera, kino

minenkak
21. nov 2024

Čooooo,to sa robí?

3009
21. nov 2024

My si dávame na deň zoznámenia nejakú obľúbenú bonboniéru. Máme to na deň 8.3. keď je MDŽ.

rorino
21. nov 2024

Ideme na obed,ak si spomenieme😂😂😂😂

petamich
21. nov 2024

Ano davame, najskor na vyrocie chodenia a teraz na vyrocie svadby

sandrasstini
21. nov 2024

My ideme bud restika, kino, vylet, na 10 vyrocie vztahu som dostala prsten. Inak dary ako take nie, kvety mi muz donesie vzdy