Dávate niečo deťom na MDD?

ivusinecka026
27. máj 2024

Mamičky prosim Vás chcem sa opýtať daváte niečo deťom na MDD.
Ďakujem za skoré odpovede.

babovka2321
27. máj 2024

@ivusinecka026 mam 30+ a mama mi este stale donesie nejaku pozornost na den deti. Samozrejme aj my nasim detom, nejaku malickost.

petamich
27. máj 2024

svokra nam stale da cokoladu 🙂 moja mama tiez a malemu tomu dame nejaku drobnost

dupinka
27. máj 2024

Keďže ja aj syn máme v ten deň narodeniny, tak je u nás torta. A k tomu zážitok - kino, kolotoč, výlet ak je to cez víkend.

scila
27. máj 2024

@ivusinecka026 moc to neprežívame, keďže dnešné deti dostávajú niečo v priebehu celého roka, ale na zmrzlinu ich vezmem.

zorkahorka
27. máj 2024

Zatial sme ich vzdy vzali na preliezky, detom v rodine kupujem drobnosti - bublifuky, kriedy, ceruzky...

sun_shine_2020
27. máj 2024

@ivusinecka026 pojdeme niekam na MDD do okolia (minuly rok sme mali MDD na sidlisku a bolo super) 🙂
Deti su este male, ale do buducna ziadne extra drahe darceky nechystame na MDD, skor vylet do okolia, niekam ist, byt spolu, zmrzka, bike, pizza,...

henka123123
27. máj 2024

Kupim im mcdonald.detske sampanske.bublifuky.balony

susitko
27. máj 2024

@ivusinecka026 vzdy ideme cela rodina na nejaku akciu pre deti+zmrzka alebo cukraren ci pizza...kazdy rok sí urobime pekny rodinny den.a babka im vzdy nachysta zdrave balicky a nieco kreativne k tomu.

titla
28. máj 2024

Nie, darceky nedavame. Ale na den deti byvaju rozne akcie, takze sleduje skor to a dieta ma zazitok a my ako rodina pekny cas.

mimikarol
28. máj 2024

Moja dcéra miluje dávať darčeky, keď ma niekto narodky alebo iný sviatok teší sa viac ako keby mala narodeniny ona. Deň matiek sme riadne oslávili. Dostala som darčeky, mali sme zákusky. Kôli nej, lebo sa veľmi tešila. Ja sama si na to nepotrpim. Takže aj my rodičia máme pre ňu nachystané darčeky a budú aj zákusky. Ale vždy som mala aspoň drobnosť nachystanu,kazdý rok.

martul
28. máj 2024

@ivusinecka026 samozrejme. Ty si nikdy nič ako dieťa nedostala? Keď je deň matiek takisto nič nedostaneš?

maciatkoe
28. máj 2024

Nas syncek dostane vela darcekov, a okrem toho pojdeme na 2 akcie, ktore robia na den deti. Ani si neviem predstavit, ze by dostal len malickost, kedze malickosti dostava kedykolvek.

eternity24
28. máj 2024

@ivusinecka026 áno, dávam. Tento rok krsniatkam aj mojej dcére som kúpila knihy, poprípade ich vezmem na zmrzlinu. Každý rok dostanú maličkosť, napr minulý rok dostali obrovské obruce na bublifuk z pepca, mali tam takú súpravu.

simca06022011
28. máj 2024

ked bola mensia chodili sme na program, mavali sme akciu v dedine s kadecim, rozpravkovy les, hasici atd. Inak upeciem ovocnu bublaninu a vybavene :D uz he velka, dame zmrzku.. den deti si uzije skor s kamoskami po skole podla mna :D
extra to neriesim, kopec veci dnes deti dostavaju pocas celeho roka... osalvy tiez v kuse nejake...

beata_k
28. máj 2024

Jasne, dostanu zmrzlinu. A pojdeme niekam na program. Darceky nie, to mi pride zbytocne. Maju kopu hraciek.

klip0
28. máj 2024

Zatiaľ (a je taká aj dohoda do budúcna) je to vždy nejaký výlet plus malička drobnosť (typu bublifuk, sponky, omaľovánka, nálepky, niečo...)

princezpuss
28. máj 2024

Samozrejme ze dame, mame pripravene knizku kuzelneho citania, suknicku, omalovanku s vodnym stetcom a tricko s meniacimi flitrami 😁

sense
28. máj 2024

Áno dám... Aj ja som dostala na deň matiek

karmen118
29. máj 2024

U nás dostávajú deti drahšie darčeky väčšinou len vo sviatok alebo na Vianoce a bežne nedostávajú ani drobnosti, počas roka - iba ako odmenu, ak sa veľmi snažia - tzv. motivačné 🙂 - aj to nie je vždy hračka. Preto na Deň detí chodíme do hračkárstva a vyberú si nejakú drobnosť, majú limit, ak neminú všetko môžu ísť aj do kníhkupectva a kúpiť si nejakú knižku, bežne chodíme na rodinnú prechádzku, v jej rámci na ihrisko a zakončujeme ju tým, že starkí deti pozvú na zmrzlinu, to sa im ráta najviac. Na programy zatiaľ nechodíme, tie majú aj v rámci školy/škôlky + mi nevedia vydržať, baví ich to len chvíľku a potom chcú preč.

nerko
30. máj 2024

@ivusinecka026 kedze mam v ten den narodeniny, tak pojdeme na pizzu. Ak pocasie dovoli, mozno dame vylet. Isli by sme aj bez ohladu, ci je den deti…