Dávali ste hosťom nejaký prezent ako poďakovanie za účasť na krstinách?

nelka09
30. sep 2023

Prosím vás, dávali ste hosťom nejaký prezent ako poďakovanie za účasť na krstinach? Ak áno, čo to bolo?Chcela by som niečo podarovať, ale nič mi nenapadá.

blancheporte
30. sep 2023

@nelka09 Koláče do krabičky a kúsok torty. Ale to bolo pred 10 rokmi,keď ešte ceny boli normálne.

elanor
30. sep 2023

vysluzku kolacov a toriet, ktore podonasali do krabicky. Ako pri akejkolvek inek oslave. NIc ine specialne.

slawka2208
30. sep 2023

ja som objednala takúto čokoládku.
https://www.sashe.sk/laskouzdobena/detail/minic...
nechcem žiadny lapač ani perník a takúto čokoládku môžu spapať.

pribinak
30. sep 2023

Klasika, kolace, torta, zákusky a rozdelila som aj jedlo čo zostalo najmä tým čo cestovali (naši a svokrovci)

Ale ak máš na mysli nejaké lapace prachu tak to som nedávala nič

vkatush
30. sep 2023

@nelka09 my sme dali také pekné krabičky s koláčmi, na nich nálepka s poďakovaním a plus sme dávali aj domácu plnenú kapustu od babky 😁

zorkahorka
30. sep 2023

Nic. Teda - u nas take zvyky nie su

liliana212
30. sep 2023

@nelka09 čakajú ma krstiny ale teda ešte a týmito vecami mať starosti aby som nejaké darčeky dávala? Už mi to príde cez, akokeby sme si potrebovali čo najviac všetko komplikovať. U svadby to ešte beriem, ale krstiny?

zuzuliennka1
30. sep 2023

@nelka09 krstiny?? nic.
na svadbach sa dava vysluzka ale na krstinach? nic, naco?

mikadooo
30. sep 2023

@nelka09 nie, len sme si dali obed a potom kávičku a koláčik 😄. Osobné nemám tieto "darčeky" rada (zo svadieb), len mi to zavadzia, ideálne, keď sa to dá zjesť alebo vypiť. Na pamiatku mám fotky v mobile, viac nepotrebujem.

rachel36a
30. sep 2023

Nie nic. Este som ani nepocula zeby sa davali darceky hostom na krstinach

simonatom
11. okt 2023

@nelka09 med v malom poháriku a výslužku (koláče a aj jedlo).