ahojte, neviem sa rozhodnut preto sa chcem opytat, ktory datum je podla vas krajsi
1.7.2023 alebo 8.7.2023 ?
dakujeem 🙂
1.7 :D pri stasti, by si to tvoj muz mohol pamatat :D
1.7.2023
dakujem vam este som chcela 7.7. ale ten uz nejde..tam uz nemozem
1.7.
Ja som sa vydávala 7.7. v daný dátum mám aj narodeniny 🙂 mohla by si ešte 8.8.
Najlepsi by bol 23.3. 2023 😊ale to ti je Asi skoro 😁my mame datum svadby 3.3.2013
1.7.2023 🙂
aj tak si ho budes pamatat len ty -tak to mas jedno den jak den
8.7., oslavujem narodeniny 🤣
Ak na vás a príbuzných nemá vplyv spln mesiaca, ktorý bude 3.7., tak je pekný dátum aj 1.7.
1.7. to je aj začiatok sk.prazdnin, bude si to ľahšie pamätať. 😂
V zivote by ma nenapadlo riesit takuto vec.
Ktory je krajsi...Ach
Ako male deti
Haha 🤣🤣 naše plány v roku 2019 vybrať krásny dátum svadby na další rok 🤣 mali sme krásny. Aj ten další… na 5x snáď tento rok už svadba vyjde, ale dátum už bol úplne jedno 😂
@marfikchov aj ja oslavujem narodky 😃
Hmm a neni to jedno? 🤷♀️ ja som napríklad dátum neriešila. 😂 lebo mesiac a pól pred svadbou sme sa rozhodli že bude svadba. Na úrade vybrali nakoniec sami dátum lebo veľa voľných ich nemali 😂 takze mi vyšiel 21.12.2019 posledný zosobášený pár v tom roku v tom meste 😂😂😂😂
@dominika7990 tak je to jedno...ale pre jeden sa teda rozhodnut musime😂
@evamarek77 no priatel nakoniec vcera rozhodol 08.07. 😂
@evamarek77 dakujem❤❤
@marfikchov my sme sa v ten deň v roku 2017 brali.
Ahoj, aj my sme chceli prvého júla, ale vtedy sa konala levočská púť, tak sme zvolili ôsmy júl.
My v rodine sme mali všetky deti sobáše s osmičkami. Brat 18. 6., staršia sestra 28. 5. mladšia 28. 4. a my 8. 7. .
A ja mám osmičky aj na meniny, narodeniny, zásnuby aj svadbu.
Mne sa paci 8.7 😊
@sunshine_18
aj bude 8.7. 2023 😍
@bylinka25 my sme sa pre 8.7. rozhodli lebo nakoniec tie cisla pre nas maju aj nejaky vyznam tak preto a celkovo ta 8 pripomina nekonecno❤ je to pekny datum
Súhlasím, až teraz mi napadlo, že je to opačné číslo roku narodenia môjho manžela, 78
Tak tiež súhlasím 1.7 to muž nemôže zabudnúť 😂
1.7.2023 🙂