Darčeky - skúsenosti s obdarovávaním

viliama
14. mar 2014

Ahojte, rada by som sa opýtala aké máte skúsenosti s obdarovaním? V minulosti sme aju nás v rodine kupovali len tak, aby každý niečo dostal a potom sa často rozmýšľalo, čo vôbec urobiť s nevhodným darčekom, veď škoda niečo vyhodiť, ak niekto takú značkukozmetiky nepoužíva, alebo typ oblečenia sa mu nepáči alebo darček už má. Dnes sa s snažíme dohodnúť a všetci sú spokojnejší a darčeky ich potešia. Aký je váš názor?

zita19
14. mar 2014

@viliama Uplne bezne sa u nas chodi s oslavencom do obchodu aby si vybral co chce. Pripadne sa daju peniazky a oslavenec len oznami co dostal. A obcas si davame uplne prakticke darceky. Bracho dostal spaci hrable. Od deti som dostala poukazky na masaz. Svagrina policku do kuchyne, ktora sa jej pacila.. Naposledy dostal brasko od nas na narodeniny kilo masti so skvarkami a kilo kvalitnej slaniny. 😀 😀 Vytesoval sa viac ako z nejakych dalsich ponoziek. Samozrejme pokial boli deti malicke, tak sa davali hracky a knihy.

stellamaris
14. mar 2014

@viliama darcekovou alebo penaznou poukazkou nic nepokazis.Ja som podostavala kopec darcekov,ktore mi radost neurobili,preto sa snazim darovat nieco prakticke.Aj pre syna pytam namiesto oblecenia a hraciek radsej penaznu poukazku.Niekedy staci darovat malickost a obdarovany sa potesi,napr.bonbonieru,kyticku kvietkov alebo rastlinu v crepniku.Rozhodne nedarovavam ponozky,iba manzel ma vynimku,on sa potesi vzdy 😀

hana_halenarova
6. dec 2021

U nás v rodine sme zaviedli zvyk, že sa blízkych spýtame, akú majú obľúbenú značku , alebo kde radi nakupujú a tam im kúpime poukážku. Lepšie ako triafať naslepo a kúpiť niečo, čo sa absolútne nehodí alebo nepáči.

ivikdurdik
14. dec 2021

ja som ocinovi kúpila fľašu obľúbeného alkoholu a mamke a sestre poukážky na nákup obľúbenej kozmetiky https://eshop.nobilis-tilia.sk/produkt/darkovy-...

maggieee
18. dec 2021

@ivikdurdik také poukážky by aj mna potešili, Nobilis milujem 😍

kozumplikovasandra
20. dec 2021

aj mňa ako ženu by poukážka na nákup kozmetiky potešila