Darčeky pre deti súrodencov

yanaat
19. okt 2024

Aké darčeky pripadne sumy peňazí dávate svojim neteriam a synovcom na narodeniny, meniny a Vianoce? Ako krstná mama som dala vyššiu sumu na 1. rok a chcela by som si nájsť nejaký systém, koľko nie je priveľa ani primálo, keďže momentálne mám dobrý príjem, ale v budúcnosti sa to môže zmeniť.

biba_18
19. okt 2024

nedávam veľké dary, 20 eur cca..

lucik194
20. okt 2024

do 30 eur, kazdemu (4kusy), tie starsie 2ks dostanu peniaze, male deti hracky

ina2405
20. okt 2024

@yanaat dávame si darčeky len pri návštevách, na Vianoce nie. Ani my súrodenci čo už máme rodiny medzi sebou. Sme obrovská rodina, ja si to neviem ani finančne predstaviť.

0silvia0
20. okt 2024

@yanaat zatial sa drzime v 20eurovych medziach. Mam 5 deti surodencov. Malym hracky, velkym 20 euro meniny, narodeniny, Vianoce + k tomu nejaka blbost, napr. Dedoles ponozky

lienka9
20. okt 2024

@yanaat 15 eur meniny,20 eur narodky a okolo 30 eur vianoce.ale davam peniaze len najblizsim synovcom a maju uz 12 a 16.mladsim ako 9-10r.som vzdy kupovala darceky.a trocha vzdialenejsej rodine peniaze nedavam len nejake drobnosti vzdy.

ssimusska
20. okt 2024

@yanaat Dám to čo si napíšu a niečo k tomu pridám. Do 100€ Vianoce ( keď je niečo drahšie tak aj viac) . 50€ Narodeniny, 30€ Meniny. Som aj krstná takže hocikedy dostanú či už hračku alebo čo mi napadne.

katulienkax
20. okt 2024

Vianoce sme zrusili, osobne moje deti dostanu len od nas a starych rodicov uz len dajake drobnosti. Osobne sa desim vianoc, ze aj npriek tomu zas pribudne milion hovadin

biba_18
20. okt 2024

@ina2405 a ja zas nedávam darčeky pri návštevách ☺️

zuzikak
20. okt 2024

mame take vztahy v rodine, ze mam 2 deti a svagrovcom to prislo nefer lebo maju len jedno. No tak sme to celkovo zatrhli a hotovo. So sestrou mam dobry vztah ale darceky si tak isto detom nedavame. Stretavame sa dost casto, takze pre nas je dolezitejsi cas spolu a aby si deti rozumeli. Ideme spolu na vylet, opekacku, prechadzku. Viem, nie jej to odpoved na ktoru si sa pytala ale mozno by stalo za zvazenie odstranit si stresy a starosti s darcekami. 😉

mariska1989
20. okt 2024

Do 30€ . Čo sa týka vianoc tie sme zrušili nakoľko každý má svojho dosť do toho dostávajú od druhých starých rodičov . Takže len narodeniny a meniny.