Aké darčeky pripadne sumy peňazí dávate svojim neteriam a synovcom na narodeniny, meniny a Vianoce? Ako krstná mama som dala vyššiu sumu na 1. rok a chcela by som si nájsť nejaký systém, koľko nie je priveľa ani primálo, keďže momentálne mám dobrý príjem, ale v budúcnosti sa to môže zmeniť.
do 30 eur, kazdemu (4kusy), tie starsie 2ks dostanu peniaze, male deti hracky
Vianoce sme zrusili, osobne moje deti dostanu len od nas a starych rodicov uz len dajake drobnosti. Osobne sa desim vianoc, ze aj npriek tomu zas pribudne milion hovadin
mame take vztahy v rodine, ze mam 2 deti a svagrovcom to prislo nefer lebo maju len jedno. No tak sme to celkovo zatrhli a hotovo. So sestrou mam dobry vztah ale darceky si tak isto detom nedavame. Stretavame sa dost casto, takze pre nas je dolezitejsi cas spolu a aby si deti rozumeli. Ideme spolu na vylet, opekacku, prechadzku. Viem, nie jej to odpoved na ktoru si sa pytala ale mozno by stalo za zvazenie odstranit si stresy a starosti s darcekami. 😉
Do 30€ . Čo sa týka vianoc tie sme zrušili nakoľko každý má svojho dosť do toho dostávajú od druhých starých rodičov . Takže len narodeniny a meniny.
nedávam veľké dary, 20 eur cca..