Darčeky pre deti na Vianoce

lenuska9999
11. nov 2024

Ahoj maminky. Keďže Vianoce sú za rohom a nerada si nechávam veci na poslednú chvíľu, chcem sa inšpirovať darčekmi na Vianoce pre deti. Čo kupujete Vaším ? Ja mám chlapca 5 r a dievča 2r a naozaj netuším už čo k Vianociam.

princess59
11. nov 2024

@lenuska9999 zbehni do Tesca majú tam fajn výpredaje na hračky a určite sa inspiruješ. My kupujeme magnetickú stavebnicu a potom sme do doplnili v tom Tescu nejakým robotom. + Klasika Albi knižky

earlgrey
11. nov 2024

5 ročný už by vedel aj povedať, čo si želá...moja skoro 6 ročná si želá jedného plyšáka (za 4€), tak dostane toho...viac si od "Ježiška" neželá...takže dostane toho plyšáka a hotovo 😄 po minulé roky som to s hračkami prehnala a ju potešilo len to, čo napísala v liste pre Ježiška...ostatné hračky ju nezaujímali...tak tento rok dostane tú jednú hračku a uvidím jej reakciu...

zuzinka888
11. nov 2024

Mojim detom doniesov vzdy Mikulas aj katalog z dracika- samozrejme ak posluchali. Deti si kazdy zakruzkovali 5 veci z toho sme my podla uvazenia vybrali tri a kupili🙂

veklipo
11. nov 2024

V tomto veku som im kupila dreveny obchodik a 2 balenia dreveneho tovaru. Casom sme dokupovali dalsie. Hraju sa s tym dodnes. Syn ma 8r, dcera 5r.
Hracky som vzdy kupovala z tejto stranky. Drevene su tam najlacnejsie a kvalitne.
https://www.originalnehracky.sk/c/hracky-pre-di...

simona1306
11. nov 2024

ja som synovcovi ( 3a pol roka) kupila vlacik a drahu z lidla, neterka (1 a pol ) ta dostane drevenu pokladnu aj s nejakymi doplnkami, no a dcera ( 3 roky ) , tej sme sa pytali co by chcela od jeziska a zaskocila nas stym, ze chce skrecka a akvarko s rybickami, neviem ako ju to napadlo alebo odkial to ma :D ale od starych rodicov dostane albi pero a nejake knizky ktomu :D

vilma7
11. nov 2024

Tak 5.r sa opýtaj, my zvykneme zobrať leták z hračkárni a deti si ponúkajú, ale tu máme veľké katalógy zo smyths toys, takže tam si ozaj každý vie vybrať.
A pri 2r pozri, s čím sa rada hrá. Alebo jednoduché hry od 2 rokov. Hribiky, stavebnice atď výber v dnešnej dobe je neuveriteľný.

vilma7
11. nov 2024

Lego duplo je super pre 2 r. A aj už máte tak prikúpiť nejaké.

catherinah
11. nov 2024

Pre chlapca npriklad:
Lerni magnetická stavebnica
Seva stavebnica
Auto na ovladanie
Vysielačky
Lego

mantilka
12. nov 2024

Bábika značky Llorens...vyzerá ako živé bábätko aj taký plač vydáva.

mantilka
12. nov 2024

Prišla zabalená v krásnej krabici. Dcérka chcela veci na prezliekanie, tak som jej dala bábätkovske lebo 44 CM má bábika.

vieronika14
12. nov 2024

@lenuska9999 magneticka stavebnica

kacena1991
15. nov 2024

Moja si zakruzkuje v katalogu co by chcela alebo v obchode ukaze co chce to odfotim a posleme akoze jeziskovi v liste aby nieco z toho doniesol

adonish
18. nov 2024

@lenuska9999 minuly rok mali deti 5 a 2, spolocne dostali magneticku stavebnicu (2 balenia, dokopy 160ks), lego Friends, puzzle, kazda zvlast knihu, postelne, Barbie a nejake oblecenie.
Kazdy rok si kruzkuju veci v katalogu Dracik, vystrihnu, nalepia, dokreslia a to je list pre Jeziska. Z toho vyberame ☺️ plus pridam nieco, co potrebuju a knihu.