Darčeky pre deti na narodeniny/meniny

4. nov 2024

Ahojte maminy, ako riesite darceky pre deti na narodky/meniny? Mame doma 2 baby (nieco vyse roka a nieco vyse 3 rokov), hraciek maju celkom dost (raz jedna babka kupi, raz druha babka cosi kupi, raz kamoska donesie/posunie, aj my ako rodicia kupime ked sa nam nieco zapaci)...a teda teraz ked mali narodky, tak dostali kazda 1 hracku, isli sme spolu do herne, potom na ihrisko - kedze herne a detske kutiky a ihriska zboznuju, kazda mali tortu, pozvali sme babky, dedkov, dalsi den sme boli v takom parku, potom pozriet zvieratka na farme.....ale ziadne obrovske dary, tony hraciek z nasej strany, ....a moja mama mi teraz vycita, ze co sme to za rodicia, ze dieta nedostalo ani hodnotny darcek...hodnotny myslela drahy, aspon za 50 eur lebo ved to sa patri ked maju narodky. Nemame problem kupit im hracky (maju kuchynku, odrazadla, kolobezku, babiky, kocik, knihy, zvukove hracky, puzzle, pexeso, ....) ale fakt sme mali kupit zas nieco hodnotne iba preto lebo sa to patri?

rachel36a
4. nov 2024

My posledné dva roky kupujem len zážitkove dary, lebo district dostane od starkych, krstneho a pod...naposledy dostal vstup do welnesu aj s masazou...potešil sa viac ako drahemu legu

gulicka277
4. nov 2024

Tak ja neviem u nás ešte keď som ja bola malá to skôr bolo že na okruhliny sa kupoval dráhy darček. A akože pokiaľ ti to baby nevyčítajú tak nevidím problém ani v tom ako to máš ty

enoula
4. nov 2024

Dieťa nevie kolko stoji darcek, nepozna hodnotu penazi. Su to este male deti, nieco za 5 e im moze urobit vacsiu radost nez za 40. Tiez nie som zastancom drahych ani mnohych darov.

autor
4. nov 2024

@gulicka277 starsia bola stastna lebo sme boli v hernicke neobmedzene dlho 😁 ihrisko si tiez uzila (boli sme takom vacsom ihrisku, bolo to nieco nove, neokukane).
My s muzom sme to zhodnotili, ze dievcatam sa pacilo, vybehali sa, vysantili a my s nimi 😊

autor
4. nov 2024

@enoula toto som aj ja povedala, ze to dieta netusi, ze dana hracka stala 40 eur.

milanemila
4. nov 2024

Kupujeme na sviatky detom to co zrovna potrebuju a neriesime cenu. Cize naposledy vyrastla bicykel, tak na narodeniny dostala novy, co bolo 500e, teraz ale nic take hodnotnejsie nepotrebuje, tak dostane barbie co sa jej paci od nas a oslavu. Zvysku rodiny sme dali tip co by ju potesilo, takze este nejake knizky, spolocenstka hra, sady na tvorenie….Podla mna sa dieta tesi ak sa citi v ten den vynimocnejsie ako v bezne dni, takze my si davame zalezat na tom, aby sme jej tento pocit dopriali. Na ranajky robime palacinky, niekam spolu ideme, ak su narodky cez tyzden mame dovolenku a cely den je pre dieta.
Ty si dostavala ako doeta ake darceky, ked ta teraz mama kritizuje, ze dcere ste kupili “malo”? 🤷🏼‍♀️

lauriik
4. nov 2024

Spravili ste dobre. Deti su zahltene hrackami zo vsetkych stran. Urcite su zazitky lepsie ako hromadenie blbosti doma "len aby bolo".

pohodacka03
4. nov 2024

Ved deti netusia kolko stal darcek. A snad maju byt spokojne dcerky a nie babka 🙄