Darčeky pre deti

8. nov 2024

Dávate im darčeky, aj keď nie sú Vianoce, deň detí, mikuláš a nemaju ani narodky ani meminy, proste len tak z lásky? Alebo za odmenu napriklAd ze vydrzali injekciu a podobne?

ivik4
8. nov 2024

Ano

galganka
8. nov 2024

aj deťom, aj polovičke 🙂

tamvtme
8. nov 2024

ano, ale vacsinou drobnosti, velke dary si nechavam prave na tie narodky ci vianoce

anze25
8. nov 2024

Áno rada obdarim nie len dieta ale aj manžela mamku …. Stačí maličkosť

veronnica080
8. nov 2024

Ano, presne tak, len malickosti, ale aj tie rozhodne potesia. 🙂 Ci uz po tej spominanej inekcii alebo po navsteve zubara, robim to automaticky, lebo to tak citim a nevidim na tom nic zle. ❤

lenka.25
8. nov 2024

áno , často deťom kupujem to čo sa im páči a po čom túžia len tak

elviku11
8. nov 2024

Tak ja budem asi jediná, ale nekupujem im darčeky len tak mimo príležitostí. Aj tak majú hračiek dosť.
Ale deti tieto darčeky ani nejak nevyžadujú. Vedia, že sa máme radi hlavne vďaka tomu, že s nimi rada trávim čas 🙂

lucia13022023
8. nov 2024

Áno. My si počas celého roka kupujeme veci. Nešetríme na sviatky. Tak sme naucena celá rodina.

petamich
8. nov 2024

Ano

thereisabear
8. nov 2024

Áno, ale skôr niečo, čo ešte nemajú a má to význam, nie 1250te autíčko a pod.

jaass
8. nov 2024

Áno jasne 🙂 a to som každému hovorila, že žiadne darceky, nie veľa hračiek a blabla😁 ale! Teší to najviac mna, že môžem urobiť synčekovi, mužovi, atd atd radosť😇

biba_18
8. nov 2024

@elviku11 to nie je iba o hračkách 🙂

biba_18
8. nov 2024

áno, kupovala som aj kupujem ... a tak sme kúpili aj zajačika - veľmi chcel (kúpili by sme aj tak), ale podmienili sme to už neviem čím (ale niečo na čo potreboval nabrať odvahu...) 🙂

mimikarol
8. nov 2024

Áno

abbey1
8. nov 2024

Darčeky? Bežne kupujem veci sebe, dcéram, synovcovi. Nepovažujem to za darčeky. Keď sa mi niečo páči a cenu považujem za rozumnú, tak proste danú vec kúpim. Len tak, pre radosť.

laskonka_lasky
8. nov 2024

Áno.

bronkax
8. nov 2024

Ja keď vidím niečo v obchode čo sa mi páči beriem to domov. To sa týka aj hračiek oblečenia všetkého. Čiže áno dostanú hocikedy len tak niečo pre radosť aby vedeli že na nich myslím ❤️

zuz987123
8. nov 2024

Samozrejme 🙂 veď aj mňa veľmi poteší keď mi manžel len tak donesie obľúbenú sladkosť, alebo jeden kvietok.

elviku11
8. nov 2024

@biba_18 ja viem, že to nie je iba o hračkách. Ale sladkosť im kúpim bežne, to je pre mňa v položke jedlo a nie darček. Aj topánky alebo tričko im kúpim bez príležitosti, lebo je to nutnosť. Ja hovorím o veciach navyše pre potešenie - čo sú hmotné darčeky, čiže veci, ktoré nepotrebujú

bubuzu
8. nov 2024

Ja nie, nie sama od seba, mám pocit, že sme zaplavený vecami a keď tak pozorujem ten kolobeh, ako rýchlo sa z tých veci stane odpad..tak mi je z toho celkom smutno. A keďže na to syn nie je naučený, tak keď príde raz za čas s niečím, po čom túži, tak mu to rada kúpim. Ale deje sa to pár krát za rok.

majlo1234
8. nov 2024

@bubuzu ano, tiez to tak vnimam. My sme volaledy dostali napriklad na vianoce bundu, ktoru sme potrebovali😀a jak sme sa tesili. Teraz mame vsetci vsetko a nic nam nie je vzacne.
Ale mnamky mu doprajem

som_realistka
8. nov 2024

Keď boli dcéry malé milovaly tie potvorky Little Pet Shop, tak tie sme kupovali často, za injekcie, za zubára, aj babka om ich kupovala, ale podľa letacika co jej zakruzkovali 😀

marca12
8. nov 2024

Ano,ved aj my dospeli si kupime obcas nieco len tak pre radost.

rorino
8. nov 2024

Keď mu vŕtali zub,tak to iba dinosaurus vyliečil😂