Prosim baby je tu niekto kto kupuje detom na Vianoce malo darcekou? Teda maly ma 6 rokov a dostane 1 darcek co si pisem s kamoskami tak prislo aj na darceky na vianoce a maju pokupene milion x a ked som im povedala ze maly dostane 1 max 2 tak pisaly ci som normalna ze 1 darcek aj to ja vyberam lebo on chce len blbosti. Kupila som mu Albi cerusku a to mu podla mna stacy bohate
@veronikaszabova maly si zela same hluposti co vidi v telke. Albi ceruzka ho nieco nauci
A ma aspon knihu k nej? Ked uz si taka iniciativna...
Pre teba sú to hlúposti, pre neho nie. Pre neho je to niečo, čo ho naozaj poteší. A o tom su Vianoce. O detských rozziarenych očkách. Nehovorím o drahých darcekoch, darčeky sa dajú zohnať aj za málo peňazí,ale potešia obdarovaného.
@mmoonna presne tak
Mame doma aj albi ceruzku aj knihy a nejakonich to nenaucilo nic poriadne. Skor pocuvajunintonaciubhlasu ako to co tam je.
Nasi nedostavaju vela darcekov ale dostanu aspon 1 co si zelaju. Napriklad aj 5 a 7 rocny chcu kazdy 1 lego specifickw. A dostanu ho. K tomu im ja vyberiem stavebnicu podla mojho uvazenie, kooperativnu hru podla mojho uvazenia a knihy. Ale proste 1 vysnivany darcek musi byt.
@veronikaszabova ved kupila som aj s knihou tu tusku.
@mmoonna jasne vidi lapkovu patrolu tak chce nejake hasicske auto ci co 😒😒😒
Naco sa tesit na vianoce ked nemozem ani snivat a dostat o com snivam. Kde je ten zazrak.
Ved ak mu chces kupit jeden darcek, tak kup, neviem, naco sa o tom radis na MK. A sebe kup pravidla pravopisu, sice si ich nezelas, ale potrebujes ich ako sol.
Ja malemu hovorim,ze jezisko mu moze priniesť iba 1darcek,pretoze musi vyrobit darceky aj pre milióny inych deti.takze u nas iba 1.ale moze si vybrať co chce po com tuzi.to co sa paci mne mu kupim na narodky,meniny
Ved labkova patrola teraz fici u deciek, je jasne, ze nieco chce. A myslis, ze knihe sa potesi?
Ozaj mu nechces kupit nieco, co vies, ze chce a bude nadseny?
Ja si neviem predstavit - napriklad starsi si prosi freestyle kolobezku... a keby si mal pod stromcekom najst napriklad encyklopediu - lebo JA som prisla na to, ze to bude pre neho lepsie..
A to je take zle ze sniva o aute a patrole? je to top medzi skolkarmi teraz. Kazdy o nich sniva. Mat doma aspon jedneho. Tak ako v mimulosti boli mimoni.
Veď mu kúp aspoň jeden darček, ktorý si želá.
Nechcem si predstaviť tie jeho sklamané oči, keď dostane niečo, čo si chcela ty a nie on.
Tebe by sa páčilo, keby to napríklad muž dal vysávač, lebo sa to zíde a treba to namiesto niečoho po čom strašne túžiš ale pre neho je to blbosť?
A kľudne mi pošli adresu ak mu to nekúpiš, mám doma síce iné autíčko ako chce tvoj malý, ale je to z labkovej Patroly, tak aspoň niečo by dostal
pokial dostal jeden darcek aj minule roky tak je to uplne ok. ak dostal vela darcekov a to co si zelal, tak asi dojde ku sklamaniu. taktiez uz zrejme bude aj nejake to porovnavanie v skolke/skole ... nemusi dostat rovnako vela ale jeden darcek je tak trosku pomimo toho co bezne byva cize sa moze citit divne. vsak kup este par drobnosti, kludne aj uzitocnych (ponozky/oblecko s oblubenou postavickou, postelne pradlo etc.) a zabal mu to, nech ma radost pri rozbalovani
@meluela pominule dostal viac ale stopla som to.
6r je velky na Patrolu? Neblazni.
@veronikaszabova samozrejme že je.
tak rataj s tym ze ocakavania su uz niekde nastavene .. a ak ma este v okoli ludi co spajaju jeho spravanie s tym ci nieco dostane a kolko (starsia generacia to ma v oblube), tak to moze byt fakt problem ... ak pisete Jeziskovi, mozte sa porozpravat o tom spolocne preco nie je dobre vela darcekov a napisat to rovno do listu ze staci jeden darcek, nech doniesie radsej inym detickam. no a samozrejme kazdemu z rodiny len jeden darcek potom
@meluela ale mne je suma fuk xe maly chce patrolu jednoducho nebude bohuzial je velky na to. Chodi do 1. triedy ine veci su dolezitejsie. Bohuzial povinnosti prisli obdobie hrania sa skoncilo aj ja som to tak mala
Tak ti teda drzim palce, aby si tieto Vianoce nezapamatal do konca zivota.
Apropo moj syn ma 6r a s hrackami z labkovej patroly sa hraje. A nemam pocit, ze je na ne stary.
Nechaj ho si uzit detstvo...
@dskjhfdlkdjhl preco pravidla pravopisu?
@veronikaszabova detstvo? Dost sa hral. Trz su uz deti inde a sledujem aj jednu mamicku na insta a je aj tu ma malu Natalku tak od nej mam inspiraciu
Joooj, INSTA mamickou sa riadis? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
A preco pravidla? Kvoli pravopisu.
To myslis fakt vazne? dieta sa v tom veku hrou nauci viac nez ktoroukolvek idiotinou co sa musi ucit v skole .. netrvrdim ze musi byt kvoli tomu zasypane hrackami (skor naopak), ale hra je velmi dolezita. Asi si mala tazsie detstvo, mozno by bolo fajn reflektovat ako ta rodicia vychovali a co z toho chces preniest na svoje deti. Psychicka odolnost a chut sa ucit je najdolezitejsia pre uspesny zivot, nie nejake pochybne trenovanie vedomosti. Takto vychovas v lepsom pripade zakomplexovanu priemernu sedu mysku, v horsom pripade nestastneho cloveka.
Lebo ich potrebujes.
inak ta albi ceruzka je dost sprostost .. akoze napad dobry, ale obsahovo tie knihy nic moc a strasne chaoticke. decka o to po chvili stracaju zaujem a akurat to huci na cely byt. skor mu vela ty citaj vselijake pekne knizky (hlavne beletriu) aby si v nom vypestovala lasku ku kniham a vedomostiam
Ty si buď troska mimo alebo toto je zas nejaká provokačna téma. Ak je 6 ročne staré na hračky tak to žijem v nejakej dosť chorej dobe. A dosť divne je aj to, že dieťa si nemôže ani želať po čom túži, lebo jeho matka sa rozhodla že nemôže🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Chuda dieťa.
My píšeme list Jeziskovi čo by si želala. Vie že nedostane všetko samozrejme. Ale z toho čo si želá si s babkami rozdelíme kto a čo kúpi.
@meluela lenze urcite aj INSTA mamicka kupila Albi knihu 🙂
Mam 2 synov (6 a 11 rokov) a urcite nedostanu po jednom darceku.
Btw na Vianoce dostanu to, co si zelaju. Nie nieco, co ja vyberiem,lebo si myslim, ze ich vysnene darceky su hluposti.