Dobrý deň. Chcela by som sa vás opýtať aké darčeky dávate rodičom, bratovi, priateľovi? Inšpirujte ma 😊 ďakujem
Ja neviem co zene, som zufaly😪 ma vsetko.
@hellwant nausnic nie je nikdy dost
@janewithane u nej nie, ma podľa nej dosť nausnic, retiazok a prstenov, nechce uz ziadne sperky, nema to kde nosit a stale sa jej to nechce prehadzovat na 90% nosi jedny. 🤷♂️
Automaticky kávovar nechce, lebo to berie, ze ja ho chcem viac ako ona( co je asi pravda😄), cize by to nebol taky darcek iba pre nu.
@1korytnacka123 manželovi bundu značky ktorý rád nosí a pyžamo na služobky 😄 súrodencomnic,už sme dospeli a väčšina máme deti,čiže podrobnosti pre deti, ak nemá.surodenec dieťa tak tiež nič,rodičom elektrický tyčový vysávač spoločne , svokrovci asi dostanú tiež 😄
@fifina75 parfem , kabelku, spodne pradlo, kozmeticku ci kadernika nechce, knihy nema čas citat, je ucitelka, stale nieco robi, pripravuje, organizuje, vikendovy pobyt som mal v plane, ten by bol super, ale kvôli opatreniu a lockdownu je to mimo hru. Topanky by boli tiez zaujimave- cislo viem,bojim sa vybrat bez odskusania, ale mozno to risknem🤔😁
@hellwant erotické spodné prádlo....
Knihy, sveter, roboticky vysavac, kosela, bezecke vsetko mozne- kratasy, tricko s dlhym rukavom, spodky.., manzetove gombiky s gravizovanim, penazenka tiez s grav., sonicka kefka, sypany caj, kvalitna mys
Ja im kupujem nejaké balíčky z www.mojalekáreň. sk , majú tam neskutočný výber a fakt čo len chceš či kozmetiku, či vitamíny
Poslednú dobu maličkosti, snažím sa kupovať podľa toho, čo majú radi. Viem, že švagriná tá ma rada kvalitné sviečky. Rodičia majú zase radi také nostalgické veci, rodinné fotky v kalendári a tak podobne.