Ake darceky kupit rodine? mam vela ludi v rodine aj priatelova rodina do plusu, no nemam moc penazi, v podstate som len nedavno začala pracovat po študiu.
Ja vyrabam. Jeden rok liker, dalsi som robila domacu granolu, pralinky, tento rok este neviem, ale vsetci sa vzdy potešia 🙂
ak si sikovna vyrob peknu ozdobu na stromcek .macrame angel nieje zlozity .. alebo len nieco male vtipne .. isto to niesu prve vianoce takze ako si to riesila po ine roky?
Nekupuj tak že každému darček osobné skús nejaký spoločný rodičom a tak ak súrodenci majú deti tak kúp iba deťom nie aj tým súrodencom ......my sme tieto Vianoce zaviedli zmenu a keďže aj švagriná už majú malého tak sme sa dohodli že len deťom ..lebo toľko veľa darčekov kupovať je aj ťažké niečo vymyslieť
Načo pre pána aj priatelova rodina, rodičia a neviem kto. Ved Vianoce neznamenajú,že teraz budem dret kvôli darčekom, mesiac o chlebe a vode. Darček kúp pre priateľa. To koľkým chceš kupovať?
Nás je tiež veľa a my mame deti,z mojej strany aj brat už ale z mizivej nemaju bratia ešte… dohoda je nám spoločnú drobnosť a viacmenej detom kupujú ale zas dbáme na to aby každý niečo mal lebo veď čo som neposluchala?🤷♀️😃nepotrebujem aby mi to syn na oci vyhadzoval s tou detskou logikou. Ale dohoda u nás je že vyberám ja deckám a vždy sa dohodneme aj kto si čo prosi aby to nebolo “odveci” takze aspoň zo vymyslanie mame vybavene,ja väčšinou niečo vymyslim a opýtam sa či môže byt… povacsinou sú to knihy,kozmetika,poukazky …
@mama2024 aj oni mne stale nieco davaju ci uz na narodeniny alebo na vylety ma beru a podobne
Pani má pravdu v podstate kúp len priateľovi a ak ti to je naozaj nejak moc blbé a chces sa cítiť fajn tak môžeš niečo úplne jednodu aj nejakú vianočnú ozdobu lacnú kúpiť nech si dajú na stromček že to majú od teba ...mňa by napr takýto darček potešil .....záleží naozaj aké máte vzťah aký sú to ľudia a tak
Ja by som sla do rucnej vyroby alebo domacich vyrobkov- neviem, co vies-nevies, ale zopar napadov hore bolo dobrych. Co sa rata este u nas v rodine, je napriklad domaci med, domace vino, specialne horcice ci extra rozne chilli a pod.
Spoločenské hry, jednu do rodiny.
My to mame od zaciatku vztahu nastavene tak, ze moj muz kupuje pre jeho rodinu a ja pre nasu. Nebudem este vymyslat darceky pre celu jeho rodinu ked on kupuje tiez dalsie 🤷🏼♀️ Uteka ti pointa Vianoc. Radsej im dones nejake dobré koláčiky, chodte na navstevu, pokecajte. To ich isto potesi viac ako nejake hluposti z obchodu.
Ahoj, myslím že na FB aj sashe je pani, ktorá ma chorú dcérku. Spolu s manželom vyrábajú Drevene ozdoby s menom. Môžeš dať každému vyrobiť jednu a podporis aj dobrú vec 🙃alebo Dedoles ponozky mávajú akciu 1+1 zadarmo. Sú vtipne a potešia. Alebo potom sviečku či obľúbené víno…alebo medovinu.
Myslím si, že darčeky nemusia byť veľké, no je fajn, ak sú také by som povedala osobné. S personalizovanými darčekmi nemáš čo pokaziť. Aj taká drobnosť vie rozhodne potešiť
Žiadne
Starším hrubé knižky s krížovkami,stoja necelých 5€ a sú rôzne druhy s rôznymi zaujímavými témami, ostatným klasické knihy. Teraz je obrovský výber, takže každému sa dá vybrať. Ceny už od 1,99€.
Drobnosti. Káva, oriešky, sušené ovocie, sviečky, ponožky, med, kozmetika ....