Darčeky na vianoce pre deti

kocurik97
4. dec 2024

Zdravím chcel by som kúpiť synovcom (12,10,8) aj netery (9ročnej) niečo na Vianoce. No skoro celý rok nie som s nimi keďže pracujem v Nemecku. A viem, že keď prídu k nám domov tak budú čakať niečo pod stromčekom. Nuž neviem naozaj čo mám kúpiť. Vie mi tu niekto poradiť?

janinque
4. dec 2024

Lístky do kina

butterflyeffect
4. dec 2024

Lego, spolocensku hru, pripadne knihy ak radi citaju. Pripadne sa poradit s ich rodicmi. Ja uz roky praktizujem synovcovi ze sa opytam sestry a da mi par navrhov co mu kupit.

kocurik97
autor
4. dec 2024

@janinque Lístky do kina super nápad len neviem na akú rozprávku :///

butterflyeffect
4. dec 2024

@kocurik97 teraz davaju Vaiana 2 v kine

petulda333
4. dec 2024

Ved napis ich rodicom,ze co by deti potesilo. Mozno pisali jeziskovi co by chceli

danyelia
4. dec 2024

No ja by som asi dala peniaze rodičom, nech kúpia, čo oni uznajú za vhodné, predsa len, svoje deti a ich vianočné túžby poznajú viac ako Ty...a samozrejme, dal by si im to Ty. Áno, je to také neosobné, že to nevyberieš Ty, ale radšej kúpiť niečo, čo ich aj poteší, ako len kôpku zbytočností, ak to neodhadneš alebo sa im netrafíš do vkusu. My to tak praktizujeme s babkami a dedkami, ktorí nemajú ani páru o tom, čo medzi deťmi práve ,,letí,, a nemajú chuť loviť hračky po Dráčikoch sami...A všetci sme spokojní 💁‍♀️

kocurik97
autor
4. dec 2024

@butterflyeffect Písal som bratovi aj sestre no nikto nevie nič... Nič ich nenapadá čo by som im mohol kúpiť... Lepšie povedané už všetko majú čo chcú... Ďakujem vám za nápady. Určite kúpim lístok do kina na tú rozprávku.

kocurik97
autor
4. dec 2024

@danyelia áno je tomu rozumiem. Len keď idu niekam na návštevu tak stále niečo dostanú a potom prídu ku mne a tiež niečo čakajú tak mi je ich ľúto. a čo tak kúpiť tie lístky do kina na rozprávku plus nejaky výlet alebo Aquacity poprad alebo take niečo... joj ja fakt neviem :(((((

danyelia
4. dec 2024

@kocurik97 Môže byť aj to, darovať nejaký zážitok...sama mám 4 deti a tomu by sa určite potešili 😊 Kino, bazén a výlety majú radi asi všetky deti...

svetlonos
4. dec 2024

@kocurik97
tak zavolajte si a opýtaj sa rovno synovciv a netreba co by chceli. Inak darovať zážitok je podľa mňa tiež super.

veroonr
4. dec 2024

@kocurik97 ja by som to v tomto pripade asi nakombinovala - zazitok + nejaka drobnost, ked len z papiernictva nejaka prkotina do skoly/na malovanie... (aby si nenasli len nejaky buduci zazitok ale aj nieco realne v tom case)

kocurik97
autor
4. dec 2024

@veroonr presne o Tom píšem že do obálky im asi dám výlet vytlačený a ešte nejaká drobnosť k tomu aby sa potešili neviem no... Rozmýšľam o nejakej spoločenskej hre len teraz aká spoločenská hra aby ich to bavilo... 😇

veroonr
4. dec 2024

@kocurik97 so spolocenskou hrou ti urcite poradia v specializovanom obchode

butterflyeffect
4. dec 2024

@kocurik97 minuly rok sme kupili detom na Vianoce hru “co to cmaras” miluju ju, dokonca sa zabavime aj my dospeli

deedol
4. dec 2024

spolocensku hru pre ten vek odporucam port royal, rychla a sikovna kartovka

kocurik97
autor
4. dec 2024

@deedol ďakujem za radu. Určite vyskúšam port Royal..
@butterflyeffect neviete ako sa volala tá spoločenská hra čo cmaras? 😇

V každom prípade ďakujem vám za nápady a budem rád ak budú pribúdať 😇 niečo určite vyberiem keďže som ešte v Nemecku 😇

1ryba
4. dec 2024

Kúp im vstupenky do aquaparku.

beata_k
4. dec 2024

@kocurik97 Tie listky do kina si este over. Minimalne, ci s nimi niekto pojde. Vaiana je pre male deti. 12 a 10-rocne tym filmom urcite nepotesis.

keiko33
4. dec 2024

Tak takých velkých chlapcov neviem či Vaiana zabaví, skôr dievčatá. Som pozerala, že na Vianoce ide Ježko Sonic 3. To je skôr pre chlapcov. Len sa spýtaj rodičov, aby nešli dvakrát.

butterflyeffect
4. dec 2024

@kocurik97 oba sa tak vola ta hra:”co to cmaras” 😁
https://eshop.albi.sk/co-to-cmaras/

anjelicek26
4. dec 2024

Poukazka do kina predsa nemusi byt viazana na film, proste kupon zo sumou...aspon u nas v kine sa to da... ja som teraz synovcovi a neteri brala lego sety kazdemu a 4k projektor, snad sa potesia...

earlgrey
4. dec 2024

Lístky do kina by som nekupovala...čo ak ich kino nebaví? radšej nejaké spoločenské hry, lego...tým nič nepokazíš

janinque
5. dec 2024

@kocurik97 otvorené lístky do kina, ktoré môžu využiť podľa svojho výberu