Zdravím chcel by som kúpiť synovcom (12,10,8) aj netery (9ročnej) niečo na Vianoce. No skoro celý rok nie som s nimi keďže pracujem v Nemecku. A viem, že keď prídu k nám domov tak budú čakať niečo pod stromčekom. Nuž neviem naozaj čo mám kúpiť. Vie mi tu niekto poradiť?
Lego, spolocensku hru, pripadne knihy ak radi citaju. Pripadne sa poradit s ich rodicmi. Ja uz roky praktizujem synovcovi ze sa opytam sestry a da mi par navrhov co mu kupit.
@kocurik97 teraz davaju Vaiana 2 v kine
Ved napis ich rodicom,ze co by deti potesilo. Mozno pisali jeziskovi co by chceli
No ja by som asi dala peniaze rodičom, nech kúpia, čo oni uznajú za vhodné, predsa len, svoje deti a ich vianočné túžby poznajú viac ako Ty...a samozrejme, dal by si im to Ty. Áno, je to také neosobné, že to nevyberieš Ty, ale radšej kúpiť niečo, čo ich aj poteší, ako len kôpku zbytočností, ak to neodhadneš alebo sa im netrafíš do vkusu. My to tak praktizujeme s babkami a dedkami, ktorí nemajú ani páru o tom, čo medzi deťmi práve ,,letí,, a nemajú chuť loviť hračky po Dráčikoch sami...A všetci sme spokojní 💁♀️
@butterflyeffect Písal som bratovi aj sestre no nikto nevie nič... Nič ich nenapadá čo by som im mohol kúpiť... Lepšie povedané už všetko majú čo chcú... Ďakujem vám za nápady. Určite kúpim lístok do kina na tú rozprávku.
@danyelia áno je tomu rozumiem. Len keď idu niekam na návštevu tak stále niečo dostanú a potom prídu ku mne a tiež niečo čakajú tak mi je ich ľúto. a čo tak kúpiť tie lístky do kina na rozprávku plus nejaky výlet alebo Aquacity poprad alebo take niečo... joj ja fakt neviem :(((((
@kocurik97 minuly rok sme kupili detom na Vianoce hru “co to cmaras” miluju ju, dokonca sa zabavime aj my dospeli
spolocensku hru pre ten vek odporucam port royal, rychla a sikovna kartovka
@deedol ďakujem za radu. Určite vyskúšam port Royal..
@butterflyeffect neviete ako sa volala tá spoločenská hra čo cmaras? 😇
V každom prípade ďakujem vám za nápady a budem rád ak budú pribúdať 😇 niečo určite vyberiem keďže som ešte v Nemecku 😇
Kúp im vstupenky do aquaparku.
Tak takých velkých chlapcov neviem či Vaiana zabaví, skôr dievčatá. Som pozerala, že na Vianoce ide Ježko Sonic 3. To je skôr pre chlapcov. Len sa spýtaj rodičov, aby nešli dvakrát.
@kocurik97 oba sa tak vola ta hra:”co to cmaras” 😁
https://eshop.albi.sk/co-to-cmaras/
Poukazka do kina predsa nemusi byt viazana na film, proste kupon zo sumou...aspon u nas v kine sa to da... ja som teraz synovcovi a neteri brala lego sety kazdemu a 4k projektor, snad sa potesia...
Lístky do kina by som nekupovala...čo ak ich kino nebaví? radšej nejaké spoločenské hry, lego...tým nič nepokazíš
Lístky do kina