Darčeky na Vianoce pre 9-ročných a 12-ročných chlapcov

17. nov 2024

Ahojte, co dostanu Vasi 9az12r synovia pod 🎄? Dakujem za kazdy tip. Ja mam pocit, ze nasi uz vsetko maju. A to, co by chceli-drahe dary-hlavne u starych rodicov nedostanu..

euka210
17. nov 2024

no som na tom podobne, mame 3 od 8-13r a tiez uz nevieme. Nasi radi citaju, tak knihu podla zaujmu, jeden dobrodruznu a druhy a venuje akvaristike a elektronike, tak asi nieco z toho. a asi nejake rozsirenie ku Gravitraxu, to bavi stale vsetkych.

katuskamala1
17. nov 2024

Tiez som tento rok nestastna.. lebo aj ked len 1 darcek ale 1 u krstnej,jeden u starkych, jeden u nas .... a musim teda vymysliet tych darcekov ajtak viac.. zatial mam pre 8r technicke lego a mikroskop

autor
17. nov 2024

@euka210 inak, knihy o vesmire a mineraloch by sa im mohli pacit.dakujem💙

autor
17. nov 2024

@katuskamala1 ja vymysliet od 5rodin darcek kazdemu🙉

dzina007
17. nov 2024

skateboard na skakanie + chranice
Merch od youtuberov - mikiny, tricka, ciapky
podlozka pod mys
klavesnica + mys RGB
poukazka s robuxami
PC hry
knihy
lego
zberatelske figurky Marvel

euka210
17. nov 2024

@katuskamala1 my sme toto cez covid zrusili, davanie darcekov od babiek a synovcom atd...bola to obojstranna dohoda s celou rodinou a mame pokoj, lebo vsetky deti toho maju dost a uplne staci, ked dostanu darceky doma len od rodicov.

autor
18. nov 2024

@dzina007 nasi ozaj vsetko maju. Ani po nicom takom netuzia. Ach. Budu sklamani. No co uz

autor
18. nov 2024

@dzina007 na kazde narodeniny, meniny, dostavaju po 5darcekov. Abo sa im poskladame na drahy dar.

klotildabazarik
18. nov 2024

To je zbytočné vela

adkoalauri
18. nov 2024

Výlet pre celú rodinu