Ahojte, co dostanu Vasi 9az12r synovia pod 🎄? Dakujem za kazdy tip. Ja mam pocit, ze nasi uz vsetko maju. A to, co by chceli-drahe dary-hlavne u starych rodicov nedostanu..
Tiez som tento rok nestastna.. lebo aj ked len 1 darcek ale 1 u krstnej,jeden u starkych, jeden u nas .... a musim teda vymysliet tych darcekov ajtak viac.. zatial mam pre 8r technicke lego a mikroskop
@euka210 inak, knihy o vesmire a mineraloch by sa im mohli pacit.dakujem💙
@katuskamala1 ja vymysliet od 5rodin darcek kazdemu🙉
skateboard na skakanie + chranice
Merch od youtuberov - mikiny, tricka, ciapky
podlozka pod mys
klavesnica + mys RGB
poukazka s robuxami
PC hry
knihy
lego
zberatelske figurky Marvel
@katuskamala1 my sme toto cez covid zrusili, davanie darcekov od babiek a synovcom atd...bola to obojstranna dohoda s celou rodinou a mame pokoj, lebo vsetky deti toho maju dost a uplne staci, ked dostanu darceky doma len od rodicov.
@dzina007 nasi ozaj vsetko maju. Ani po nicom takom netuzia. Ach. Budu sklamani. No co uz
@dzina007 na kazde narodeniny, meniny, dostavaju po 5darcekov. Abo sa im poskladame na drahy dar.
To je zbytočné vela
Výlet pre celú rodinu
no som na tom podobne, mame 3 od 8-13r a tiez uz nevieme. Nasi radi citaju, tak knihu podla zaujmu, jeden dobrodruznu a druhy a venuje akvaristike a elektronike, tak asi nieco z toho. a asi nejake rozsirenie ku Gravitraxu, to bavi stale vsetkych.