Ahojte , niekto nejaké nápady na darček? Sestra bude mať 30 rokov.
Ďakujem
Ja som kúpila kvalitnú koženú kabelku - lebo si sestru poznám a viem, čo má rada. Takže skús porozmýšľať - teraz je fajn výber aj personalizovanych šperkov.
Nik z nás nepozná tvoju sestru, netušíme aký je typ, čo by jej urobilo radosť a rovnako netušíme aký máš rozpocet
Ja som sestre kupila teraz na 40ku zlate nausnice zapichovacky ( 70e) dali sa vratit 🤣 sestra dojata ze sama by si nekupila ale ze si ich vazi, a nosi ich odvtedy. Tiez som nevedela co, vsetko ma, kupi si co chce.
- draha sestra co by ta potesilo na tvoju 30tku? Prosim ta napis mi viacero napadov, z ktorych by som mohla nieco vybrat a potesit ta. Diky. Tvoja milujuca sestra.
Mozes copy and paste a mozno ti draha sestra povie priamo co by ju potesilo
zájazd, výlet , dovolenku... ak je sama, možno niekoho spozná.
len si nenapísala koľko do toho chceš investovať...
@detrixboy nieco od zlata? Šperk ? Nech si sama vyberie a uhradis...
Joj, tieto témy 😃 Veď Ty ju poznáš najlepšie, ako to majú vedieť iné ženy? Nie v zlom, ale jednu 30- tničku poteší zlatý šperk, inú kuchynský robot, ďalšiu zoskok padákom, inú zase knihy, potreby na cvičenie, kozmetika, oblečenie, sada hrncov, poukážka na masáže, do kozmetického salóna...niekto daruje sestre wellness pobyt, niekto má rozpočet len na darčekový kôš...ťažko takto radiť 🙄
@detrixboy napr. poukaz na poznavaci zajazd pre 2 osoby v solidnej cestovke podla jej vyberu (destinacia, termin aj spolucestovatel/ka).
ak máte pekný vzťah tak mozno wellness alebo nejaký koncert a sli by ste spolu... ak je to modny typ tak sa napríklad s niekým zložit a kupit nejaku znackovu kabelku.... a kavovar (taky lepší) je za mna vzdy dobra volba alebo nieco o com vies ze sa jej paci nepr nejaky robot vysavac ale nechce na to minat peniaze 🙂
@detrixboy ZAZITOK jednoznacne 🙂 za mna su zazitkove darceky - najlepsie darceky. Uecite by som vlastnej sestre na 30tku nedavala peniaze (to by sa hodilo tak od babky). Kup jej nejaky poukaz do wellness, do divadla, na koncert, letenku (kludne aj swbe a spravte si sestersky vylet v nwjakom europskom meste) atd...
Ved sa jej opytaj. My si so sestrou vzdy napiseme, co by sme chceli a nekupujeme nepotrebne blbosti
P E N I A Z E....
Neosobné viem, ale kúpi si čo "naozaj chce a potrebuje"