Darček rodičom na Vianoce

maminatimka
21. nov 2024

Ahojte poradte čo kupiť na vianoce rodičom /70 ročnym/, žiadne welness, nechodia nikde a maju všetko a nechcu nič 😀 no zbohom...poradte 🙏

aliziana
21. nov 2024

@maminatimka ja im vzdy spravim fotokalendar so vsetkymi vnukmi...

summer23456
21. nov 2024

Urob balíček, niečo jedle, napr oriešky v mede, sušené ovocie, čokoláda, káva... Môžeš pribaliť ponožky, rukavice...

maca1984
21. nov 2024

Mojej mame ( mám už len ju ) som kúpila uteráky/osušky z egyptskej bavlny., plus dostane set tek.mydla a tel.mlieka
A zhľadávam čisto len tyčový vysávač

maca1984
21. nov 2024

Svokra dostane poukážky na masáž.
Svokor asi " sekerou po hlave " ( on všetko neguje, tak nevieme )

lindous
21. nov 2024

Nejaký spotrebič, ktorý by im uľahčil život? Niečo čo majú už zničené, staršie a nechcú sa toho vzdať? Knižky nečítajú? Nejaké ručné/kutilské/ záhradkárske práce nemajú ako koníček? Že nejakého pomocníka alebo materiál na to... viem že to sú také všeobecné rady, ale možno ťa niečo z toho nakopne... ja mám teda maminu aj jej partnera mladších, ale mám zatiaľ vybrané kožené peňaženky nové pre nich, nejakú kozmetiku a prehoz na gauč 🙂

veronikaszabova
21. nov 2024

@maminatimka moji maju sice 60, ale kupila som im radio - na CD, platne,..

maminatimka
autor
21. nov 2024

@aliziana
@lindous
@maca1984

@veronikaszabova no tažke poviem Vam...nečiaju knihy, massaž nikdy by nešli, mama ma cukrovku takže darčekovy koš nie, maju vlastny parfem, darčekove kazety nie, maju plno osušiek, maju všetko čo potrebuju.....možno ten tyčovy vysavač 🤔 odem kuknuť

iwesska
21. nov 2024

My sme to vyriesili prakticky - darcekovy kos a tam dame z kazdeho nieco,co maju radi,ale take drahsie produkty,co by si sami nekupili. Ziadne zbytocnosti,co skoncia v skrini kupovat nebudeme.

lienka.7
21. nov 2024

@maminatimka vitamíny.

13uzivatelka11
21. nov 2024

Také relaxačné vyklapacie kreslo?

maminatimka
autor
21. nov 2024

@13uzivatelka11 už maju 🙂 masažne...aj na nohy...

maminatimka
autor
21. nov 2024

@lienka.7 kupuju ich neurekom, doma maju vlastnu lekareň🙄

maminatimka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
21. nov 2024

Keď nechcú nič tak stačí maličkosť alebo aj nič. Vianoce nie sú len o darčekoch. Ja by som kúpila darčekový kôš s tým čo jedia.

terka402
21. nov 2024

@maminatimka Predplatné novín alebo časopisu. Darčeková poukážka z obchodu, v ktorom nakupujú, alebo z lekárne, do ktorej chodia. Ešte možno predplatné nejakých tv programov navyše.

tim23
21. nov 2024

@maminatimka máš deti?

3009
21. nov 2024

Ak nemajú tak teplovzdušnú fritézu.

ninusa221
21. nov 2024

@maminatimka darcekovu poukážku do obchodu kam chodia nakupovať alebo spraviť kôš darkovy s drogeriou ako je prášok na pranie avivaž a čistacie prostriedky..

zooeynka
21. nov 2024

Kup zreby. Bud vyhraju a potesia sa €, alebo nie (ajtak vsetko maju)

macik166
21. nov 2024

@maminatimka kúp im žreb Vianočná lotéria. Na každom žrebe je istá výhra 5€. A možno trafis aj väčšie výhry...

guudy
22. nov 2024

@maminatimka darcekovy kos sa da vyskladat aj z nesladkych potravin. Mas syry, salamy, pastety, oriesky, atd….podla toho, co maju radi.

nika1971
22. nov 2024

Ja kupujem rodicom potraviny, ktore by si nekupili...kupim im rozne syry, nejake orechove a pod. oleje, oriesky a pod.

paralenkap
Odpoveď bola odstránená
Zobraz