Darček pre ženu na 40. narodeniny

lucica
13. jan 2014

Ahojte, potrebujem od vas v co najkratsom case pomoc. Svagrina bude mat 40 a vobec netusime co jej kupit. Prave sme zistili, že ju vobec nepozname 🙂 pritom manžel ju pozna už skoro 20 rokov a ja cca. 8 rokov. Dajte rady, dakujem. Cena by nemala byt moc vysoka ale ani moc nizka. Okolo 50€

luba28
13. jan 2014

@lucica nejaku skraslovaciu proceduru,......alebo zlato,...Wellness,..... 🙂

lucica
autor
13. jan 2014

@luba28 Dakujem, zrovna nad tymi procedurami premyslam

eeffka
13. jan 2014

@lucica masaze, procedury...4hod bez deti na nezaplatenie 😀

sue
13. jan 2014

Skraslovanie isto nie,to by mohla vziat veeeelmi zle ;) skor mozno balicek masazi,ak uz...ale asi by som sa popytala rodicov alebo brata,ci nebude spolocny dar,na ktory prispejete...

lucica
autor
13. jan 2014

@sue No spolocny darcek dopadne tak, ze mi povedia aby som nieco vymyslela a daju peniaze. Svokrovci pochybujem že budu mat napad, lebo pre nic kupujeme aj vsetky vianocne darceky my.

angua27
13. jan 2014

ja by som určite wellnes víkend pre ňu a jej manžela. alebo iba masáže pre ňu. tým nič nepokazíte. 🙂
ja si na moje sviatky napríklad vždy prajem veľkú poukážku do kníhkupectva a nikto ma nepočúva. ☹ skúste porozmýšľať, či náhodou švagriná nespomína niečo často.
ešte ma napadli adrenalínové zážitky - let balónom, alebo niečo také. 😉

barbora59
13. jan 2014

poukazka na masaz, alebo potesi aj poukazka do fun parfumerie napr kupi si co potrebuje ( krem , parfem, nieco na licenie ...). mna to na sviatok potesi

jojajojinka
13. jan 2014

ked mala mamka 40 tak otec jej kupil 40 ruži 🙂 vyšlo to 60€.. popripade potom nejaku peknu tortu a kytičku 🙂

tajomna21
14. jan 2014

@lucica a kolko penazi chces na to dat? napr. mne kamaratky kupili original swarovsky .... ale ceny sa tam pohybuju od tych 70 € .... da sa dat aj darcekova poukazka do konkretneho obchodu, nech si vyberie sama .... alebo poukazka do obchodneo domu, ale to je take, aby tam nesla nakupit do rodiny napr. potraviny 🙂 ....

lucica
autor
14. jan 2014

Dakujem vam za rady, tie masaze a fann parfumeria sa mi pozdavaju. preberiem to s manželom. Chceli sme nieco do 50€, k tomu nejaké kvety a možno vinko.

misuliatko174
31. júl 2016

ja som prave nasla stranku kde taketo veci pekne rozoberaju, je tak kopa tipov na darceky , hadam ju tu mozem napisat 😉 http://darcekpre.sk/darcek-pre-zenu/

bukajka_mata
31. júl 2016

@misuliatko174 som to otvorila a hned tam je perla prianiaaaa tu mám doma 🙂

martinakantor
24. jan 2022

Ahojte. Mama bude mat 40 a ja jej chcem kupit darcek ale neviem co jej mam kupit 😢. Narodeniny ma 20. februara