Darček pre tehotnú švagrinú

18. júl 2023

Ahojte, keď som ja bola teraz tehotná, švagriná mi dala veľkú plienkovu tortu na ktorej boli rôzne veci ako odsávačka, hrkalky, nožničky, kontrastné knihy, vatové tyčinky atď plus k tomu uterák, deku, plyšáka a dva balíky plienok, a body. Teraz je znovu tehotná ona a rada by som jej tiež dala nejaký taký darček ale nie plienkovu tortu, čaká už druhé tak neviem ani čo také by jej mohlo chýbať. Máte nejaký typ? Alebo niečo osvedčené čo sa zíde. Ďakujem

jarmila2010
18. júl 2023

poukazku na novorodenecke fotenie alebo do DMky?

mima1608
18. júl 2023

Mňa by asi najviac potešila poukážka 😅 lebo naša dcérka, keď sa narodila, tak sme podostavali de facto to isté od každého, čiže máme doma momentálne 10 balíkov plienok veľkosť 2 (už som minula asi 10), máme 300 druhov cumlikov, asi 20 hrkaliek (a niektoré sú tie isté), dokonca aj 2 rovnaké súpravy oblečenia 😅

zmrzlinka2021
18. júl 2023

Ja by som chcela darček pre seba, napr poukážku na masáž po pôrode

milanemila
18. júl 2023

@jarmila2010 uplne s tebou suhlasim, toto su 2 veci kt by aj mna napadli a zaroven si myslim, ze nikoho “neurazia”
Pripadne by som sa jej mozno opytala priamo, ze ked uz jedno dietatko maju a teda aj nejake veci po nom, ci je nieco konkretne co by ju pre druhe potesilo. Ak ti nepovie nic konkretne, tak aj poukazka aj fotenie je podla mna dobry napad.

stevvvka
18. júl 2023

@zmrzlinka2021 pripajam sa ze darcek by mohol byt viac smetovany na maminu, babo nepotrebuje okrem mamy nic extra. Ja by som vyrovila poukazky, podla toho aky mate vztahy, kupon na uvarenir obeda, na kocikovanie, na postrazenie babatka, na vybavenie nakupu. Ak to das na pekny papiet, pekne zabalene plus plienky,..

stevvvka
18. júl 2023

Mme by sa teda najviac hodila nejaka pomoc s varenim, upratanim. A ak maju druhe, mozno postrazenie toho prveho, zobrat na zmrzku a tak.. Mamina nech oddychuje.

zmrzlinka2021
18. júl 2023

@stevvvka no mňa zranilo keď ako darček mne som dostala niečo pre dieťa... Ako keby som sa stratila

diavant
18. júl 2023

Posli im hrniec vyvaru a pripadne druhy chod ked sa male narodi 😉

evkamotka
18. júl 2023

Suhladim poukazka do dmky, k tomu max tehu caj/kojaci caj. Pokupi si co ona potrebuje-kozmetiku, utierky, plienky.....nekupuj jej srandy ake si menovala, vsetko ma po prvom.

autor
18. júl 2023

Áno pomôcť im rada pomôžem ale bývajú v Nemecku takže to tak celkom nepôjde. Ale poukážky sú celkom fajn nápad niečo pre ňu a niečo do detského obchodu.

stevvvka
18. júl 2023

Tak to potom pada. Ale ja som rada za orgiginalne darcely, ktore ukazu, ze darca tomu venival čas, nejaku mamahu.. Naptiklad najst zoznam detslych cenzieier v ich okoli v Nemecku, telefonne cisla na na opatrovatelky, naptiklad, nieco toho typu... Ja viem, ze si to moze aj sama zistit, ale z toho skratka vidno, ze si kvoli nej obetovala cas,.. Plus damoztejme nieco dobalit k tomu, nielen toto, ale je to take speci, nieco extra. Neviem aky je typ, nakolko ju poznas.

autor
18. júl 2023

@stevvvka to vôbec nieje zlý nápad ďakujem. Toto sa jej určite zíde a poteší sa, keďže tam nebývajú dlho a len nedávno sa presťahovali ešte to tam tak nepozná. Ja by som jej rada vrátila nejako všetko čo ona dala mne a že mi veľmi pomohla a poradila, máme výborný vzťah a ona vždy donesie kopec veci pre nás aj pre malú, tak hladam niečo originálne také veci ma rada

zuzzuzi909
19. júl 2023

Poukazka do dmky je podla mna ten najlepsi darcek, pretoze si vyberie ozaj co chce. Ja nemam rada nejake spekulacie osobne, rozne tabulky a neviem co, radsej prakticke veci 🙂