Mamky aký darcek pre tehotnú kamarátku? Čo by potešilo vás? 🙂
Tehotenske/novorodenecke fotenie, poukazka do dmka alebo teda ak nieco konkretne vies ze nema pre babo a chce. Mna sa takto kamosky priamo pred baby shower opytali, takze mla som radost aj ja zo super veci kt som vyuzila a aj oni, lebo vedeli ze nekupili blbost co nepouzijem 🤷🏼♀️
Vyhla by som sa nakupu kozmetiky a plienok. Ja keby som dostala napriklad sudokrem, tak ide rovno do kosa.
Pripadne to zober z uplne ineho konca a kup nieco kamoske nie pre babo ako to spravia pravdepodobne vsetci. Ja som kamoske spravila taky mama relaxacny balik, bola tam poukazka do knihkupectva, vonna sviecka jej oblubenej znacky, cokolada kt ma rada, pena do kupela kt som odkukala u nej v kupelke ze ju pouziva a taketo blbostky.
No a to jej chceš akože k narodeninám alebo nejakú drobnosť k tomu ze je tehotná? Mňa by vždy potešilo kvalitnejšie neutrálne oblečenie pre dieťa, ale také už aspoň od 3 mesiacov, keďže nevieš aké veľké babo sa jej narodí.. Alebo body z lindex sú také rastúce ze využije aj dlhšie. A ak chceš niečo konkrétne pre ňu, tak to už podľa toho čo má rada bez ohľadu na to ci je tehotná alebo nie
Ja som davala kamoske “balicek zachrany” pre nu. Veci pre babo dostala snad od kazdeho, oblecenia kopec podedila, takze nebolo treba. Dala som jej tam nealko huberta, masky na tvar, ruky, nohy, suchy sampon, lanolinovu mast z dmky, hroznovu stavu, ovocne tycinky , kolatch tuby, atd. Podla mna ju to potesilo viac ako keby som doniesla nejake oblecko🤷♀️
@sofiia87 no a tu vidno ze v takýchto diskusiách sa asi naozaj ťažko radi, keď dotycnu nepoznáme.. Mňa by napríklad polovica z tých vecí moc nepotešila, ktoré sa páčili tvojej kamoške a oblečenie som nemala po kom dediť 😅
Mna by potesila poukazka do dm a 'poukazka' v style, ze postrazim ti babo /dalsia napr
Ze vezmem ho kocikovat / dame spolu kavu - proste nieco take mile, vlastnorucne vyrobene aby som vedela, ze chce pomoct a ked bude treba mozem sa na nu obratit 😅😅 a zavinovacie body z h&m - mojej neskutocne sadli, su prijemne a aj ked som tocila 10ks z kt.uz vyrastla stale vyzeraju ako nove.
Ja som vyrobila taký košík kde bolo veľa maličkostí ktoré som vedela že bude potrebovať (nožničky pre dieťa, náplasti po očkovaní, prvá kefka, malý sudocrem, bupi mydlo a kopec ďalšieho), všetko využila 😊