Zienky poradte prosim originalny darcek pre 15 rocneho syna.ja nieco vymyslene mam ale mozno mi vnuknete nieco take to "prave".on sa nejako nevyjadril - nepomaha betar.dakujem za vsetky rady.. Chcem aby si ich pamatal ved 15 rokov je velka udalost 🙂
super bicykel, spoločná rodinná dovolenka v zahraničí v lete, nový nábytok v jeho izbe, nový počítač, mobil, tablet....
Baby diky...jasne viem co ma rad..futbal..bla bla.. mne islo ze skor nejaky zazitok.vyhliadkovy let balonom skok padakom a tak. .ale stale mam pocit ze to nie je ono.take prekvapko co by necakal.nie tablet telefon..
@ivivaiveta dik som to myslela trosku inak..ma rad futbal napr. ale nieco take ine ..ani telefon tablet ci podobne.
@ivivaiveta nejaky zazitok - take prekvapko co bu necakal.oni tie hmotne veci pre nich az,tak neznamenaju .
@ikuska31 no moj bol celkom blazon do Justina Biebera...takze u nas to bol koncert...mysli ako on chvilu...ved ak je fanusik niecoho, myslim, ze treba nieco originalne vymysliet...tak ho zober na nejaky zapas ozaj dobry...alebo stretko s "velkym futbalistom"...
no ked ma rad futbal - nestalo by za to zohnat dake listky nasuper-zapas? napr na hamsika, kde to hra?
tak ked ma rad futbal,určite aj nejaký futbalový klub... kup mu lístky na nejaký zápas toho klubu. Môj muž je fanatik do Barcelony, a sníva o tom ze sa tam raz dostane. Urobime si aj dovolenku aj si uzije zapas. Tak uz setrim 🙂
tiez sa priklanam k zazitkovemu darceku. Inac, pre mna 15. narodeniny nie su take mimoriadne dolezite vyrocíe. Su rovnako dolezite, ako ktorekolvek dovtedy. Za mimoriadne povazujem skor 18. narodeniny - dosiahnutie plnoletosti.
Let balonom🙂
nove porsche... 😉
ved ty musis vediet, co ma rad, co ho bavi...ja som sa takto pytala, ked mal maly 5 rokov...
napis, co ho bavi, nieco uz baby vymyslime...