Svokra má narodeniny.
Jej jediné hobby je záhrada.
Má v nej veľa polámaných figúrok, ale inak je záhrada veľmi pekná.
Pre mňa sú trpaslíci a tieto plastovo-keramické dekorácie gýč, tak neviem nič vybrať.
Poradíte prosím, čo kúpiť?
Alebo nejaké záhradné kvety? Vôbec sa v tom nevyznám.
Solárne svetlá?
Záhradkárky, čo by potešilo vás?
Ďakujem
@zmrzlinka2021 je cudzinka.Žijeme v zahraničí, ale skúsim pozrieť niečo tu..inak, je to super nápad.. ďakujem 🙂
Nejaky pekný okrasny strom by sa jej tam niekde este nezmestil? Da sa kupit mensia sadenica, napr magnolie su krasne.
Ja by som dala poukážku do zahradkarstva
@solange7 Magnóliu už má (vygooglila som🤭) Vedela by si mi prosím poradiť ešte niečo podobné?
väčší kvet pred dvere - okrasný. vo veľkom črepníku...
@riskoh to je tiež skvelý nápad, ale je už dosť stará, nešoféruje. Do mesta chodí minimálne, aj to len autobusom. Nevyužila by ju. :(
Lavičku so strieskou? Môže oddychovať
@deti95060810 vedela by si mi prosím nejaký poradiť? V tomto som ozaj ľavá. Ja mám doma len aloe a kaktus a ak by to manžel nepolieval, tak aj to určite zahynie. 🤭
Japonsku okrasnu ceresnu (sakura) uz tiez ma?
Visteria cinska, Strelícia kráľovská ?
@nelca84 už googlim. Pôjdem jej to tam dnes omrknúť. Zdá sa mi však, že aj to má.
Moja mama nechce vonavky, oblecenie, kabelku, ale vzdy nieco pekne do zahrady strom, kvet...
Niekedy zhanam nieco specialne aj v 3 zahradnictvach.Hortenziou, bugenviliou, japonsky stromcek nic nepokazis,Kup jej nejaky dreveny lampas na terasu do toho led sviecku, lampicky solarne ...
Visteria je krasna...
@bessie12 tie sú krásne a zdá sa mi, že ich nemá.
@deti95060810 levanduľa mi ani nenapadla, ďakujem
@nelca84 jéj, to je krásne. Kde by som to prosím ťa, mohla zohnať?
@pribinak lavičku už tiež má 🙂
https://www.obi.sk/hortenzia-kalinolista/horten... ja som kúpila dve pred vchodové dvere...
@luccija svokra detto. Ani kniha, ani výlet, žiaden parfém. Ona zveľaďuje len tú svoju záhradku. A má ju naozaj krásnu. 🙂 Idem hľadať tie, čo si napísala. Ďakujem 🙂
tak jej mozes kupit tie 2 rastliny. Na tie sa chystam aj ja, len bohuzial pre visteriu cinsku nemam momentalne miesto na dvore ☹
mali to u nas v OBI, ale ak nie ste na SK, tak musis pohladat vo svojom okoli, alebo na nejakom e-shope
Aj moji svokrovci sú záhradkári, vždy im niečo do záhradky kupujeme. Posledne solárnu fontánku do jazierka, čo majú, predtým domček počasia, záhradné svietidlo, hojdaciu sieť, či kvety, alebo tortu so záhradkou.
Dievcata vyssie uz napisali zhruba to iste co som mala na mysli. Visterie su krasne ale extremne popinave. Sused ju ma a jej "chapadla" mu normalne skrutili odkvapovu ruru. Az taku silu ma, ak nieje spravne regulovana.
Tie solárne by boli fajn 👍
A čo tak časopis "zahradkar"? predplatne na cely rok