Aký darček pre svokru? Ahojte 🙂 Hľadám nejaký tip na vianočný darček pre svokru. Poskladáme sa všetci dokopy ak by to bolo niečo väčšie... Ďakujemm
Ahoj, takze: kavovar, servirovaci set, karafa, bytovy parfem, lepsia kozmetika (loccitane), fotokniha, kalendar s fotkami, jedalensky set, stroj na cvicenie, kvalitny kuchynsky robot, vyborny obchod potten pannen v centrali v BA, fen, kulma, sada uterakov, sperky - pozrite moloko.sk, pandora, hodinky daniel wellington, luxusnejsia nocna kosela (napriklad z Intimissimi). a tak dalej.. 🙂
vynikajuce pre svokry je aj znacka kuchynskych doplnkov Joseph Joseph
hladného leoparda 😀
Teflonovy obrus.….a moja svokra strasne rada sklada puzzle, tak aj tie dostane od Jeziska 😉
čo ty by si chcela ako svokra? ja určite nie veci do domácnosti 😠 ...víkendový pobyt,kvalitná kozmetika,šperk-nemusí to byť hned zlato,kabelka,niečo na oblečenie-ak poznáš jej vkus,kniha...
dobry vecer, nie je na zahodenie ani kalendar s fotkami, ak mate nejake spolocne dovolenky za sebou, pripadne ak ma svokra uz vnucatka, alebo aj teba s manzelom , ju, atd. nejake co budu mat pre nu vypovednu hodnotu. to je originalny darcek na cely rok a vzdy potesi. zavesny, na stol.... alebo wellness vikend, nejaka seria masazi predplatena...
ak tomu vsetkemu kockovy cukor alebo inu podobnu bonbonieru.. 😀 😀 😀
mna ako svokru by ma potesila hocijaka malickost, trebars vonna sviecka alebo tak a urcite by som nebola ako moja svokra, ktora pri rozbalovani tanierov typuje, ze pekaren chleba? friteza? a podobne....🙂
ach tie darčeky na Vianoce. to je des, keď mám kupovať pre niektorých členov rod. , ktorých som nevidela celý rok.... Najradšej by som s tým prestala - aj tak sa netrafí do vkusu, veĺkosti...
pre svokru knihu - výber je veľký....
Neviem, či má tvoja svokra rada levanduľu, ak áno tu je tip: http://skvelydar.sk/levandulovy-kosik-velky/p98...
Ja idem kúpiť misky na suflé a ešte niečo k tomu, asi nejaký peknú kvalitnejšiu šatku.
To záleží aj od nej. Moja svokra nie je vďačná takmer za nič, ale asi pred dvoma rokmi sme jej kúpili vyhrievací vankúš na kríže a chrbát. A to je teraz jej "najlepší kamarát".
@pata_pajt ja teda neviem ako u vas, ale my sa dost v ramci rodiny medzi sebou rozpravame,.... :D a s kym sa nerozpravam, tomu hadam nekupujem darceky 🙂)))))
ale nie, chcem tym povedat ze obvykle cez rok velmi lahko zistim, co dany clovek chce/potrebuje, a nemam problem skreckovat darcek aj tri-styri mesiace. Napriklad - svokra pouzivala strasne staru kuchynsku vahu a na velku noc sme spoku piekli cosi, a len tak medzi recou na nu volaco zahundrala,...tak mne hned zablikala kontrolka - a kupila som jej poriadnu, presnu, elektronicku na Vianoce. To bolo radosti. 🙂
Alebo, zafrfle ze ju bolia krize - sup jej poukazku na masaze.
Alebo, ma rada divadlo - kupte jej listky na muzikal, operu, cokolvek co by sa jej pacilo, ale sama si to mozno nedovoli.
Manzelovym rodicom zasadne kupujeme na vianoce zazitky - listky na Slnecny cirkus, koncert, vylet lietadlom, vikend v kupeloch...tesia sa 2x - prvykrat ked dostanu listky a druhykrat ked tam idu.
Dovolenku v Syrii 😀
Ak ma zahradu, a ak ma rada ozdobky do nej, tak hmyzi domcek, jedna pani na sashe predava krasne hlinene veci...
@pata_pajt jasom svokre vlani okrem nejakeho pulovra este termofor kupila, a to sa jej pacilo najviac 🙂
@ckatka to robíš veľmi rozumne, keď počas roka počúvaš ľudí okolo seba a ľahko prídeš na to, čo kto potrebuje, alebo po čom túži. Stači trochu empatie a záujmu o ľudí okolo seba a človek potom pred Vianocami nemusí kupovať totálne sprostosti, len aby sa niečo kúpilo.
Pyžamo, dorgéria, knihy a taká klasika či chceš niečo extra? My sme hľadali len niečo ani nie že špeciálne, ale zaujímvé proste niečo čo by ju potešilo a objednali sme jej náramok z izlata tak dúfam že dojde v poriadku a taký ako na obrázku.