Ahoj žienky,
Čo mám kúpiť svokre na narodeniny (47. Rokov) ? Vôbec nič ma nenapadá. Vzťah spolu nemame žiadny .. Lepšie povedané, neznášame sa. Tolerujem ju len v rámci toho, že je to manželova matka .. Na každom kroku ma ohovára že som najhoršia nevesta (samozrejme že som jej jediná nevesta) :D Min. Rok sme jej dali upiecť tortu + fľaša dobreho vína a darčeková karta ku jej kozmetičke .. No ohundrala to s tým že ona pije pálenku .. Čistá katastrofa. A ešte čo kúpiť synovcovi ? Má 5 mesiacov a s jeho matkou máme tiež nahovno vzťah, no ona býva so svokrou v jednom dome a bolo by blbé nič mu nekupovať resp. nič mu nedať keď malý za nič nemôže.
@sasenka522 starej osrdieckovanu obalku a do nej 100€. Nech si kupi co chce. A dietatu hocico, su plne hrackarstva, kludne aj knizky do vody co striekaju vodu, vyuzije neskor.
@sasenka522 @denisa098 to stručne a jasne vystihla...i keď ja vôbec nechápem takéto ,,rodinkárstvo,,...veď keď máte takýto vzťah, ešte ona ťa ide urážať a ty si máš lámať hlavu čo jej kúpiš a keď aj niečo, aj tak je to na figu?!...🙄 Takej podarenej svokre by mi nestalo za to ani jej podať ruku, nie to ešte niečo kupovať...😳
@sasenka522 nechápem načo to vôbec riešiš? Osobne by som na žiadnu oslavu nešla a svokra je hádam manželova mama, tak nech si on potrápi hlavičku 🐙
Baby manžel je mesiac na kamione a ten je rád že je rád keď príde domiv a v rámci toho že so svokrom vychádzam super, na tú jej podarenú oslavu idem. Len čo tej mojej svokričke ... Ja som schopná jej dať už aj ortuť alebo vegetu 😂
@sasenka522 Knihu, lístok do kina, divadla, šatku, zoskok s padákom.
@saslavka73 ale bez padáku v tomto prípade 😂
@sasenka522 Jasné,ž choď,však ti muža vychovala,slušnosť je slušnosť.Akoby to vyzeralo,ak by muž šiel sám.Darček absolútne hocičo,aj tak to ofrfle,takže pálenka,kniha,kabelka,váza,poháre...čo prvé ti v obchode príde pod ruku.Drobec darček ešte nevie oceniť,jeho mama áno,ja by som dala nejaké oblečenie ale už väčšie číslo,tak na 1 rok.
Svokre lacny kockovy cukor,ked ohovara nech ma aspon dovod a synovcovi nieco do vanicky,popripade supravicku.
A ze sa pytam,ako si svokra vychadza z matkou tvojho 5.mes synovca,ked spolu byvaju?
No ja mám za pár rokov tých 47. A mne by stačila aj kytica alebo obľúbená sladkosť, maličkosť hocijaká. Nechcela by som aby takto o mne hovorila moja nevesta.
@saslavka73 asi si v pohode clovek,nie kazdy je ,,normalny,,
@sasenka522 no tak kyticu, tortu (ak sa to u vas robi) a "palenku" aku pije (fernet, vodku, slivovicu???) a to staci ... 47 nie je okruhle vyrocie.
babatku - bud sa opytat svagrinej, co potrebuju, alebo ak oblecko, tak daky set (ale vacsi, ako na pol roka, nech to vynosi) .. prip. im daj uroit sadu hrncekov s maleho fotkami, ak ich mas (ja som takto dala urobit znamym a malo to uspech) ... nemusi to byt dar za 100 €, nie je to oslava, ani okruhle narodky, ani nic. v nasej rodine by sa to riesilo kiticou a bonbonierou 🙂
@saslavka73 no moja svokra je kapitola sama o sebe .. Nikto a nič jej nie je dobré. Jej dcéra keď jej oznamila že je tehotná, vyhodila ju z domu. My keď sme jej povedali že sa chceme už s terajšim manželom brať, povedala že taku nevestu može okašlať. Som jej jediná nevesta, najhoršia na svete a ničim som jej neubližila, len tým že som jej zobrala synačka z domu. Názor o nej si urobte sama .. Ak nechcete aby vaša nevesta o vas takto rozprávala, nerobte jej zbytočne naprieky a verte tomu, že to bude iné. 🙂
@sasenka522 Našťastie nebudem mať nevestu. Tak jej nekúpte nič. Na čo.
@janulka2811 no je to jej dcéra, čiže moja švagriná a ta je rovnaká ako jej matka :D
načo sa trápiš a my tu s tebou...aj tak to bude na ho aj tak..
jej by som teda obmenila v darčeku víno za pálenku, ktorú pije aby mala dušu na mieste, nejakú bonboniéru alebo čo, s tortou by som sa už nebabrala a zase nejaký poukaz na niečo nech si sama vyberie čo sa jej páči.a my napríklad keď ideme gratulovať takému malému dieťatko tak ja sa normálne spýtam rodičov čo potrebujú. to dieťa si to aj tak pamätať nebude tak radšej doniesť niečo čo im pomôže alebo chýba teraz. hračiek má aj tak podľa mňa už dosť
@sasenka522 Aka matka taka Katka ach ... viem si predstvit.
Ona ti co dava na narodeniny? Sa inspiruj 😂😂😂 Asi by zostala velmi prekvapena, predpokladam. A malemu nejaku hracku alebo oblecenie 🙂
47 rocna svokra a uz taka neznesitelna?
Vsak to je este mlada zena v podstate...
Kupte kvety,flasu by som jej nedavala nijaku.skor daku vonavku ale zas neviem ci sa trafis.
Zaplat jej masaz cokoladou,mozno po nej bude prijemnejsia..😅
A malemu by som.asi plienky a mozno dake chladive hryzatko-myslim ue iz mu pojdu aj zubky.ak este nezacali...
Moja má teraz 6 mesiacov a potešila by nejaká hračka, a s bodyčkom veľkosť 74 (6-9 mesiacov) sa nič nepokazi, to sa využije vždy. Ešte vlhké obrusky na zadoček...
Tak jej kúpte tu pálenku, fakt ste sa minulý rok snažili a ona ohundre, lenže rovnako by frflala, nech jej dáte hocičo, respektíve keby ste nedali nič. Niektorí ľudia sú hrozni.
no žene pálenku, príde mi to čudné, ja by som kúpila kvety, dezert a kávu a malému bodynko ako bolo už vyššie povedané a hryzatko
Skuste jej kupit mydlovu kyticu. Vyzera to velmi pekne. A pre babatko najlepaie nieco na oblecenie
@vlasica19 no nikdy mi na narodky nedala nič až tieto. To som dostala veci pre bábo aj keď som bola ešte len v 3ťom mesiaci a od začiatku na rizikovom čo samozrejme že vedela, keďže sestrička v nemocnici kde som prvé 2 mesiace ležala jej to stihla skôr zreferovať ako my s mužom povedať ..
@saslavka73 😂 zoskok padakom...miesto padaka jej dat na chrbat skolsky batoh...aby skocila len raz😂
@sasenka522 knihu Ja svokra alebo Rande so svokrou
pre bábätko by som kúpila niečo na oblečenie. Určite to rodine pomôže, príp. zisti akú kozmetiku používajú, tak kúp aj to. A svokre? Mňa osobne by potešilo hocičo - nejaká netradičná čokoláda, čo si bežne nekúpim, poukážka na masáž, kozmetiku, do fitka alebo romantická knižka, príp. kozmetika. Ja mám o pár rokov 47 a vôbec si neviem predstaviť že by som už mala byť svokra, len dúfam, že nebudem taká neznesiteľná. Je to v podstate mladá žena ešte, ktorú by mohlo potešiť všetko možné. No záleží od povahy. Ale ak ohundrala všetko, tak len kyticu, nejakú fľašu a hotovo.
@sasenka522 tak potom poistenie pohrebnych nakladov, s uhradenou prvou splatkou😂
@sasenka522 ježibabe pálenku a drobcovi peknú hračku, napr. kocky, niečo do vody, autíčko.