Ahojte, chceli by sme svokrovcom dať na Vianoce nejaký zážitok, všetko majú a tak nejaké vecne darčeky by boli zbytočne.
Ide o to že sú celkom náročný, čo sa týka wellnessu majú jedno svoje obľúbené miesto, lenže to je pre nás nereálne 2 noci tam stoja okolo 450€ a teda to je mimo náš rozpočet momentálne.
Ak išli na wellness aj niekde inde tak len nadávali a nepáčilo sa im.
Nemajú nejaké extra záujmy svokor je rád v dielni, baví ho záhrada a majstrovanie.
Šport je úplne mimo nich, do divadla idú raz za rok ale tiež je ťažko vybrať čo by sa im páčilo. Hudbu tiež nejako nepočúvajú.
Premýšľali sme aj nad nejakou degustačnou večerou ale zas svokor má problémy zo žalúdkom a všeličo nezje takže aj to padlo. Naozaj neviem čo by sa dalo ešte vymyslieť.
Let balónom atď je tiež mimo lebo sa svokra bojí výšok. Nemáte nejaký nápad? My už naozaj nevieme.
Zažitkové aktivity su fajn varenie, ochutnavky, splav, malovanie , keramika a tak
kamoška dala rodičom kurz čistenia komina tak sa smiali a dodnes jej to spominajú aké to bolo super
Fotka/kalendar vnucat, poukaz na veceru do oblubenej/overenej restauracie, predplatne casopisu.
Vyplynulo mi z toho, ze financne nestradaju a vy tak trochu hej, naco to silit? Ked sa im aj tak tazko zavdacis. Isla by som po sentimente. Ak nie su este vnucata, mozno na platno ich svadobnu alebo rodinnu starsiu fotografiu, kazdemu par vianocnych ponoziek a dovi.
Keď všetko ofrflú, kašlala by som na nich z vysoka. Dala by som im sadu čaje a kávu a dovi dopo