Darček pre svokrovcov

veron2811
27. nov 2023

Zdravím, som zúfalá, poraďte niečo, prosím na Vianoce pre svokrovcov...

adeladulova
27. nov 2023

Ja som objednala z oveckarne vlnene papuce a merino ponozky. Plus klasika kozmetika, svokrovi darcekovo zabalene orechy a svokruske ešte nieco male pre radsot mi chyba..

belllinka
28. nov 2023

A máme hádať, či má tvoja svokra 40 alebo 80 rokov?

vulka
28. nov 2023

@veron2811 Poukaz na pobyt, predplatné nejakých časopisov, kurz,...

martul
28. nov 2023

@veron2811 vek? 50 alebo 85?! Rozpočet máte 20 eur, alebo 2000?
Prepáč, denne je tu milión tém o darcekoch. Keď si si už nedala tú námahu prečítať už existujúce témy tak napíš aspoň podrobnejšie informácie.

melanta
28. nov 2023

Hlavný darček pre mojich aj mužových rodičov sú spoločné Vianoce, obe celé rodiny budeme spolu cez sviatky na jednom mieste. Svokra dostane kabelku a peňaženku Dajana Rodriguez, poukážky na pedikúru do jej obľúbeného salóna a sadu kozmetiky Manufactura (tú kozmetiku má rada, ale sama si ju nekúpi). Plus dostanú poukážku na wellness a večeru so svokrom. Dostane to, čo má rada a čo sa jej páči. Neviem si predstaviť, že by sme jej kúpili niečo, čo napíšu ženy na koníku.

veron2811
autor
28. nov 2023

@veron2811 vek od 55 - 65 , žiadna kozmetika, spolu niečo do max 60€

martul
28. nov 2023

@veron2811 napíšem ti naše dary+- dávame v takej hodnote.
Vysávač normálny, tyčový/ocino si chváli keď vysáva auto/, poťahy do auta, SodaStream, tlakový hrniec.

erickatt
28. nov 2023

@veron2811 skus kuk na FB rodine tricka, zuzana benkova. Ja davam robit podusky s vnucatkami a pravnucatkami

dankabetka
28. nov 2023

@veron2811 ahoj, moji svokrovci si vybrali welnes + procedury ...som rada ked si kazdy povie co chce...

mirkabed
28. nov 2023

@adeladulova tie papuce su akej kvality? Ze ci je podrazka uplne makka alebo trochu spevnena, pisu na webe ze nemaju podrazku... Tiez nad nimi uvazujem, ale nie vsade je makky povrch, hlavne dlazba, ci to bude komfortne… dakujem

zuzuliatko18
30. nov 2023

Predplatne casopisu, ponozky, moji take prakticke veci - zubna pasta, ponozky, vitaminy.
Tento rokmsom SA.pytala, lebo maju nejake zdravotne problemy a povedali si nejake vitaminove doplnky, co im lekari odporucili.

veron2811
autor
30. nov 2023

@zuzuliatko18 len čo keď sa opýtam tak, ze nech sa netrápime, ale kebyže nič nenájdu tak zle je 😂 toto mate super, že si povedia

cafelatte
30. nov 2023

Svokre veniec na dvere, deku, knihu svokrovi alkohol, balíček kozmetiky, papuče, pyžamo.

zuzuliatko18
30. nov 2023

@veron2811 tento rok prvykrat, ale maju vacsie zdravotne problemy a odporucili im nejake doplnky a vitaminy, tak mozno preto..inak svokre uz roky.na jednotlive sviatky predplacam casopis😃

kornelies
3. dec 2023

@veron2811 60E je maximalne na vyzivove doplnky. Dufam, ze mne deti nebudu nosit papuce, ponozky a vitaminy. 🤣