Ahojte baby. Prosím vás čo kupujete svokrovcov na vianoce. Lebo ja som už v koncoch a ostáva mi už iba týždeň 😁. Svokrovci sú 70-tnici. Samozrejme keď sa opýtam. Všetko majú nič nepotrebujú.
Predplatné časopisov
Aj my casopisy a knihy ake napisali Jeziskovi
@janynyna tento rok sa im zbierame na novy televizor, minuly rok dostali wellness vikend, vzdy nejaka kozmetika, vonavka, motivujeme ich byt vonku tak fitness naramky na meranie krokov, spolocna husacina/vecera/vylet, kalendar s fotkami spolocnymi, ich, salka najlepsia babka/dedko (su kavickari) a tak, snazime sa osobne a uzitocne alebo zazitok
@janynyna ručne vyrezávané hodinky s našou fotku
Darcekove kose.svokrovi sgurmansky a svokre kozmeticky a knihu
Probiotiká arko defenses
@janynyna My sme v širšej rodine zrušili darčeky medzi dospelými, ale odkedy mi zomrel otec, trávi moja mama Vianoce s nami, takže jej kupujeme. Je tiež 70-tnička. Tohto roku dostane palice na nordic walking (spomínala, že by chcela, ona je taká turistka), balenie rôznych výživových doplnkov, kozmetiku (len micelárnu vodu a krém, ktoré bežne používa) a zarámovanú fotku jej vnuka.
Geriavit Pharmaton a vonné tyčinky, svíčky ...
Mne mama povedala aj tak si všetko poberiete netreba nám nic zvykli sme im vikendovky ale tento rok je pase kvôli kovidu, nekúpim no minule skoro prepadlo vsetko
Mama zvykla svojej svokre kupovat len maličkosť napriklad taku sadu na mlieko servítky cukor soľ na takej tácke alebo dake somariny v pepcu
Moja svokra ma 79, dostane predplatné časopisu, kávu, čaj, vitamín na srdce Q10, fotoknihu vnúčat
My sme jeden rok kupovali lepsi tlakomer, dalsi rok sme kupovali sodastream, boli nadseni. a vzdy fotokalendare, fotky chcu
Ešte som zabudla napísať, ešte kozmetiku z manufaktúry dostane
Kazdy rok kupujem kooopec krizoviek
Svokrovci dostanu fotoalbum plny fotiek(uz teraz vidim svokru ako place od radosti) a moj otec deku Larrisu a zaramovanu fotku vnucat
@jajajajka kde si zohnala prosím tricko
@parvinka0001 na nete fajntricko
@janynyna my sme svokrovcom spravili kalendár s vlastne nafotenými fotkami prírody...keď ste boli niekde na spoločných výletoch, urob z toho na nete kalendár
@janynyna ja som svokrovi kupila trixko najlepsi svokor a bodka :D