Darček pre svokrovcov

janynyna
10. dec 2020

Ahojte baby. Prosím vás čo kupujete svokrovcov na vianoce. Lebo ja som už v koncoch a ostáva mi už iba týždeň 😁. Svokrovci sú 70-tnici. Samozrejme keď sa opýtam. Všetko majú nič nepotrebujú.

jajajajka
10. dec 2020

@janynyna ja som svokrovi kupila trixko najlepsi svokor a bodka :D

pribinak
10. dec 2020

Predplatné časopisov

danieli
10. dec 2020

Aj my casopisy a knihy ake napisali Jeziskovi

petamich
10. dec 2020

@janynyna tento rok sa im zbierame na novy televizor, minuly rok dostali wellness vikend, vzdy nejaka kozmetika, vonavka, motivujeme ich byt vonku tak fitness naramky na meranie krokov, spolocna husacina/vecera/vylet, kalendar s fotkami spolocnymi, ich, salka najlepsia babka/dedko (su kavickari) a tak, snazime sa osobne a uzitocne alebo zazitok

eriksonka1234
10. dec 2020

@janynyna ručne vyrezávané hodinky s našou fotku

junovedievca
10. dec 2020

Darcekove kose.svokrovi sgurmansky a svokre kozmeticky a knihu

janinah
10. dec 2020

Probiotiká arko defenses

h2
10. dec 2020

@janynyna My sme v širšej rodine zrušili darčeky medzi dospelými, ale odkedy mi zomrel otec, trávi moja mama Vianoce s nami, takže jej kupujeme. Je tiež 70-tnička. Tohto roku dostane palice na nordic walking (spomínala, že by chcela, ona je taká turistka), balenie rôznych výživových doplnkov, kozmetiku (len micelárnu vodu a krém, ktoré bežne používa) a zarámovanú fotku jej vnuka.

berenika39
10. dec 2020

Geriavit Pharmaton a vonné tyčinky, svíčky ...

katulienkax
10. dec 2020

Mne mama povedala aj tak si všetko poberiete netreba nám nic zvykli sme im vikendovky ale tento rok je pase kvôli kovidu, nekúpim no minule skoro prepadlo vsetko

andrea_ff
10. dec 2020

@janynyna co tak fotoknihu...len uz je dost neskoro na to....

ninusa221
10. dec 2020

Mama zvykla svojej svokre kupovat len maličkosť napriklad taku sadu na mlieko servítky cukor soľ na takej tácke alebo dake somariny v pepcu

basska_b
10. dec 2020

Moja svokra ma 79, dostane predplatné časopisu, kávu, čaj, vitamín na srdce Q10, fotoknihu vnúčat

marci77
10. dec 2020

My sme jeden rok kupovali lepsi tlakomer, dalsi rok sme kupovali sodastream, boli nadseni. a vzdy fotokalendare, fotky chcu

basska_b
10. dec 2020

Ešte som zabudla napísať, ešte kozmetiku z manufaktúry dostane

janynyna
autor
10. dec 2020

@andrea_ff práveže tu už majú. Aj vankúšiky s fotkami malého.

lejla77
10. dec 2020

Kazdy rok kupujem kooopec krizoviek

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mummy01
10. dec 2020

Svokrovci dostanu fotoalbum plny fotiek(uz teraz vidim svokru ako place od radosti) a moj otec deku Larrisu a zaramovanu fotku vnucat

parvinka0001
10. dec 2020

@jajajajka kde si zohnala prosím tricko

fiona11
11. dec 2020

@janynyna darcekove balenie medov ochutenemedy.sk je to zdrave a to potrebuju

jajajajka
11. dec 2020

@parvinka0001 na nete fajntricko

slniecko_12
11. dec 2020

@janynyna my sme svokrovcom spravili kalendár s vlastne nafotenými fotkami prírody...keď ste boli niekde na spoločných výletoch, urob z toho na nete kalendár