Kúpili by ste niečo svokrovi k narodeninám, ktorý neustále buzeruje, ohovára, z ničím nesúhlasí až ponižuje človeka, vytáča do nepríčetna atď.?
Mne "neveste" ani nezavolal k narodkam a obvinil ma z krádeže (viem to). - smejem sa nad tým 😀
Keď kúpim bude zle, nekúpim tiež 😀
Telenovela toto 😄
Nie že by som nič nekúpila (nech kupi muž), ale nešla by som ani na oslavu, nebudem sa trápne pretvarovať, hrať divadlo a blahoželať takému debilovi
diktafón, nech si tie ohováračky a frflanie nahráva 🤭
@pribinak presne. Mám iné plány a venovať sa synovi ako ho vôbec riešiť😀
To je na dlho písania.....už pol roka je "boj" každý o ňom hovorí, že ho nechápe o čo mu vlastne ide.
Nikdy taký nebol, lebo sa pretvaroval.
Jedno šťastie že nebýva s nami ani nebude 😀
Ja by som skončila na psychiatrii a muž v base.
Neustále provokuje muža, a mňa vidí mesačne 5 minút 😂 mne to bohate stačí.
vies, co su tricka s takymi kadejakymi vtipnymi napismi. skus nieco taketo, co by na neho sedelo :D
@wewerka01 toto by sa mu zislo a ani to nenabura rodinny rozpocet ;) https://online-antikvariat.sk/catalog/product/v...
Nie a nezúčastnili by sme sa ani oslavy. Vôbec by som nevidela dôvod s takým človekom tráviť čas ani len tých 5 minút mesačne
tiez by som nic nekupovala. nech si to vyriesi muz sam. doprosovat sa niekomu a aj tak bude zakazdym zle?🙂 no naco? jednoznacne treba neriesit takychto toxickych ludi :D aj ked su oficialne akoze tvoja rodina :D
Muž nech donesie bonbonieru zablahožela keď chce a ide domov. Ja by som tam nechodila, načo.
Nekupila a ani by som tam nesla.
@voleksi ako to je? Kto do teba kameňom ty chlebom. Len chcem aby zmenil názor mňa....lebo keď ti niekto vždy zle praje a ohovára. Šťastie odchádza a nasleduje trápenie....zožieranie atď.
Už som čítala o manipulatorovi....na neho to všetko sedí. Viac nám škodí ako osoh z neho.
@wewerka01 mam podobneho svokra, uz 19 rokov ho poznam, a nie nezmeni sa, leda k horsiemu, aj mna obvinil ale z horsich veci ako ukradnutie teplakov. Plus vulgarity atd. Nic mu nekupujem, este aj z daru vie urobit zbran proti cloveku.
chodime len kvoli svokre, je chora. Jeho ingnorujem, pozdrav na zaciatku, pozdrav na konci, on vacsinou neodzdravi, ani ruku mu uz nepodavam, odkedy mi par x zavisla vo vzduchu.
a darceky? muz mu kupi flasu vina, vybavene. Este aj to ofrfle. Je to zakomplexovany clovek plny zavisti a pestovania starocnych krivd, skutocnych ci povacsinou domnelych a umelo zvecsenych.
Možno mu začína demencia a vtedy si to občas rodina nevšimne a narobí to iba zlobu. Starší ľudia obviňujú z nezmyselných krádeží, sú nevrli... SAMOZREJME si nič neprizná. A možno he taky. V každom prípade by som dar riešila už len tým, čo sa dá zjesť vypiť...darčekový kôš...
@wewerka01 ale to on ma zle emocie. ty ich predsa nemusis mat.
preto ta to trapi , lebo mas ocakavania, ze ak je niekto rodina alebo ziskana rodina ako svokor, tak nutne musite mat pekne vztahy a ty musis donemoty preto nieco robit, aby sa on zmenil.
Zmenit mozes len seba. Menit druhych je ta najmenej efektivna cinnost na svete.
Mne roky trvalo, kym som sa vzdala ocakavani, ze ma budu mat svokrovci radi. Cast toho ocakavania je aj vlastna nespokojnost so sebou. Clovek si hovori, asi nie som dost dobra, ked ma nemaju radi.
ale to tak nie je, oni nam nedavaju hodnotu. Toho sa drz, ty dodrziavaj klud a zakladnu zdvorilost a ich reakcie su na nich. ty s tym nemas nic.
@wewerka01 ked predtym taky nebol, mam otazku. Kolko ma rokov? Lebo to co popisujes mi pride ako zacinajuci Alzheimer, mozno demencia, ale teda alzheimerici maju bludy, pri demecii sa straca kratkodoba pamat. Nevrlost, zla nalada, nic ho nebavi, nie je mu dobre, to su priznaky oboch. Ak je to tak, tak darcek klasika, flasa alkoholu a kos s udeninami. Naschvalom a "vtipnymi trickami" ako tu bolo radene nicomu nepomozes . Oni za svoju diagnozu nemozu a ani si ju neuvedomuju. Dementi vo vyssom stadiu uz ano, lebo v hlave maju cudne prazno, Alzheimerik bude az do konca presvedceny o svojej pravde. Na pobavenie -ja som vraj ukradla perinu svokrinej sestre . mala ju na posteli a bola nou zakryta😁 jednym uchom dnu, druhym von😉
@wewerka01 Nech kúpi tvoj manžel spoločný dar od vás oboch.