Ahojte zienky... Idem si pre radu... Poradite mi co by som mohla darovať svokrovi na narodeniny? Dakujem za kazdu odpoved
@andreatytler nepije alkohol
Moj taktiež alkohol vôbec,urobila som ozdobený kosik z kavami ,energetakmi (keďže toto ma rad ) rôzne druhy energy drinkov,do toho kvet,osušku alebo tričkom z nejakým zábavným popisom ...záleží zas aj od veku ...
Koľko ročný? Rozdiel či má 60 a rozdiel 80. Ak je mladší a vitálny čo tak napr udicu?
@livia32102 ja by som sa tiez nebala darcekov na jedenie - rozne delikatesy:salámy, klobásy, ak ma rad palive tak nejake omacky, pasty, kava, sladkosti ale take premiovejsie.
Tazko radit bez veku a sposobu fungovania, ci aj take ako pekna kosela, sveter, kozeny opasok alebo take telove tricko neviditelne pod koselu by ho potesili...
@livia32102 Moji svokrovci majú radi trebárs keď dostanú poukaz na masáž. Nakoľko ich stále bolí chrbát. Inak trebárs nejaký kôš s klobasamy a syrmi ak je na slané alebo ak na sladké ,tak niečo sladké.
My sme zvykli aj ročné predplatné časopisu. ( Urob si sám, zakradkár, alebo s rybami nejaký...záleží aké má záujmy)
@livia32102 nejaky darcekovy kos so sladkostami, slanymi vecami, caj by som tam dala a kavu. Toto potesi snad kazdeho.
Vitamíny a niečo dobre k tomu.
Slanú tortu alebo kyticu. 😁
My sme robili naposledy taky velky balicek, ze aj caj, aj kava, aj cokolady, cipsy, taky darcekovy, viem, ze to nikdy cloveka nenahneva 🙂
predplatne casopisu? u nas aj toto potesi
@livia32102 Flasu alkoholu.