Ahojte baby.Prosím Vás,myslíte že je vhodné darovať švagrinej na 30-tku lepšiu kabelku?Alebo viete mi niečo poradiť? Ďakujem
@zuzanka.zuzu Tak ona má rada kabelky.Nie určite nie kanárikovu zelenú.Len neviem akú značku a štýl myslíš.
Fajn darček
Ja by som darovala nieco ine. Zena ktora si potrpi na kabelky si ich zvycajne chce vybrat sama
Aj poznáte jej vkus, prečo nie.
Ja osobne som dostala od švagrinej darčekový kôš, kde bola káva, čaj, oriešky, dezert a podobne.
@marienka123456789 Áno vkus máme dosť podobný.Chcem jej aj darčekový kôš kúpiť.A ešte nejakú kyticu.Len sa neviem rozhodnúť čo teda jej kúpim.
no napríklad iné je malá čierna chanel a iné je desigual 😉 proste či je skôr elegantná, alebo hipisáčka, alebo radšej boho štýl...
@zuzanka.zuzu Je viac taká elegantná.
A o akej kabelke uvazujes?
Ja by som stavila na istotu a dala jej darcekovy poukaz napr necj si tu kabelku vyberie sama.
Nemam moc rada tieto darceky, musis proste poznat jej styl uplne aby si sa trafila, takze ja som radsej za praktickost, poukazka a nech si vyberie.
Pozri si výrobcu Ľúbivé. Výber kabelku v béžovej farbe. Taká kabelka nemôže žiadnu ženu uraziť. Je to základ šatníka.
Dostala som od synov na 50tku kvalitnu, znackovu, ale bolo to aj moje zelanie, oni sami potom vybrali taku klasiku.
Kabelku si najlepšie vyberie sama. Jedine že by presne povedala akú chce.
@1ryba Pozrela som ich.A majú krásne kabelky.
A čo hovoríte na značku Vuch ?
Je to pekny darcek ale urcite by som sla skor cestou poukazky alebo sa akoze nenapadne poradit s jej muzom, nech ti ju ona odobri. Lubive maju pekne kabelky ale napr aj ta neutralna bezova moze mat nejaky detail co sa jej nebude pacit ( napr mne tie čierne kontury co maju na vacsine bledych).. ak ma rada elegantne tak aj Dajana Rodroguez ma niektore pekne
áno. ak nie je kanárikovo zelená tak prečo by nie 😀 má rada tú značku? je to jej štýl?