Prosím poraďte niečo zaujímavé, originálne, osobné, personifikovane?
Možno niektora z Vás niečo vhodné vyrába, tvorí?
Ďakujem za nápady
Naramok pandora a máš vyriešený darček na každý sviatok 🫣😀
@nikolka1986 no to určite nechcem. Takto nech to riešia svokrovci alebo rodičia, príde mi to veľmi neosobné. Ani ja by som nechcela
@mon_ben ja vysivam na uteraky
Možno voucher na masáž, do kozmetickeho salónu.
@miadi súhlasím. Niektoré veci si od Pandora pekne,ale absolútne sa mi nepáčia náramky s 15ks príveskov a ešte keď su s patinou😔
@terezka1947 ja mam uplne neutralne pocity Aj ked nemam nic od tejto znacky. Ale nedavno som tu citala diskusiu. Kde sa ukazalo ze zeny maju love it or hate it vztah k tejto znacke.Niekto tvrdil ze to je pre “ starsie “ zeny ine zas ze je to infantilne. To je dost specificka vec pre niekoho rozkosne mile pre inu gyc. Je to take na hrane.
Kup je poukaz na profi fotenie. Kde ju aj nalicia, aj nastyluju, bude mat o par rokov pamiatku. Aj ja tak mam a rada sa na tie fotky pozeram
Poukaz na nejaký wellness, výlet alebo niečo podobné na zlavomate.. Určite nájdeš niečo čo by sa páčilo presne jej 🙂 jazda na koni, športovom aute.. To už ty musíš vedieť čo by sa jej páčilo.. Ale poukaz je určite dobrá cesta🙂
Nepises, aka je, ake ma zaluby… napr. ja by som sa nepotesila ani pandore, ani liceniu s fotenim, ani kozmeticke😁
Teraz som mala 30 a najviac ma potesil vstup do wellnessu ☺️☺️
Presne ako tu píšu. Zisti si čo má rada. Mňa by Pandora vôbec nepotešila.
A ešte si mohla napísať cenový rozpočet, lebo je iné radiť darček do 50€ alebo 300€
Ty musíš vedieť aká je.. napríklad mňa by tiež nepotešil ani šperk lebo ich veľmi nenosím, ani nejaká soška alebo kľúčenka s mojim menom alebo fotkou.. ani žiadne do dreva vypálené obrázky. Ale taký poukaz na masáž by ma veľmi potešil, alebo poukážka do nejakého obchodu..
@mon_ben Ahoj. Ja budem mat 30tku za 2 mesiace a vybrala som si airpods pro a jedny hodinky(Longines),po ktorych uz dlhsie pokukujem. Uz davno by som si ich kupila sama,ale cakala som na 30tku prave preto,aby som nedostala blbosti,ale presne to co chcem 😊 Pandora,vysivane uteraky atd atd by ma teda fakt nepotesili.
@mon_ben chýba podstatná informácia, koľko si nej ochotná investovať?
Je kreatívna, preto som myslela nejaký netuctovy, možno na mieru darček
Ak je kreatívna, čo keby jej kúpiš nejaký poukaz na kurz/workshop, alebo možno niekam do wellnesu a tam môžete ísť spolu a budete mať babinec 🙂 a ešte by som pridala kvet (ja preferujem v kvetináči, to človeku ostane a mňa to vždy veľmi poteší, ale neviem aká je ona).
Peniaze do obálky, keď sa jej viac vyzbiera, sama si kúpi nejaký šperk alebo niečo po čom túži.