Darček pre svadobčanov

14. mar 2023

Prosím Vás aký darček ste volili pre svadobčanov? Ďakujem za inšpiráciu.

crazy_cat_lady
14. mar 2023

My sme mali kolace, vino pre zeny a pre chlapov domacu 🙂

janai1
14. mar 2023

Malé poháriky šípkového medu a pečený čaj
A do výslužky víno so svadobnou etiketou

majulino
14. mar 2023

Takéto, aj na svadbu, krst, prijímanie, birmovku

ejbyk
14. mar 2023

dávali sme výslužky krabica kolačov a víno....
"nepotrebné darčeky" nedávam, ani ich nerada dostávam....zbytočnosť....

kukuk29
14. mar 2023

domov pred svadbou zakusky a vino a na svadbu nic 🙂 na stole bola v kazdom taniery jedna gulicka ako raffaello...naco zbytocne vymyslacky a vyhodene peniaze...

janinah
14. mar 2023

Mini sukulenty pre ženy.mini fľaštičky s alkoholom pre mužov.bublifuk pre deti

saxana000
14. mar 2023

Ziadne klucenky magnetky stuple na flase a podobne hovadiny..flasa vinka by ma potesila.ale v dnesnej predrazenej dobe kludne aj nic.. uz svadba je nakladna zalezitost.

tyrkysova_kobyla
14. mar 2023

Flasa, kolace. Koniec 😀 ja osobne nemam rada tieto darceky, minule som to, zial, hromadne vyhadzovala 😀 a osobne by som prezila aj bez kolacovej vysluzky 😀

kik2022
14. mar 2023

Mne tie malé darčeky prídu zbytočné a väčšina ľudí ich buď vyhodí po čase alebo odloží niekam do šuflíka. My sme dávali ako výslužku krabicu koláčov a fľašu vína. 🙂

kengurica
14. mar 2023

Džemíky, medíky, a podobne spotrebné vecičky, to je ešte OK, ale magnetky a čokoľvek s dátumom svadby a menami je odveci....

banalu
14. mar 2023

Povodne som nechcela davat ziadne tie prkotiny, ako magnetky ci ine somariny co tam aj tak ludia zabudnu, alebo doma hodia do kosa.
Nakoniec som zmenila nazor, ale len kvoli tomu, ze sme sa rozhodli pre klucenky - anjela - kupou klucenky sa prispieva postihnutemu chlapcekovi na rehabky (anjelik pre Jozka). Tak to mi prislo aspon zmysluplne, ze ked to tam aj ludia nechali, peniaze sli na dobru vec.

ninusa221
14. mar 2023

My sme na jednej svadbe dostali taký med a v tom orechy zbytočnosť pár mesiacov som si to dala do kuchyne na poličku a potom šmarila do koša.

michaela412
14. mar 2023

koláče a fľaša domácej, keď sme my boli ako hostia dostali sme už magnetky, potom také maličké fľaštičky s pálenkou, medovníčky, fľašu vína

minesasubu
14. mar 2023

klasika bola domaca palenka, ribezlové vino a koláeče
na svadobnom stole sme mali pre nich pripravené darčeky - mini med , mini latkové srdiečko naplnené levandulou a krabicku tic tac - vsetko s nasimi menami a datumom svadby
urcite nedavaj ziadnu magnetku , kolacik, privesok a pod skus nieco co sa vyuzije a je praktické u nas tic tac malo uspech na osviezenie dychu 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
s_o_n_i_k_e
14. mar 2023

My sme dali blízkym ako babka, mama, otec, brat poháre a aj svedkovia dostali na pamiatku, hosťom sme dali čajíky.

annamivo
14. mar 2023

Nič, nakoľko sme boli na mnohých svadbách, kde tieto darčeky ostali rozhádzané kade-tade po zemi atď. Málokto si ho vzal domov. A keď si ho aj vzal tak ho doma vyhodil, ak sa nedal vypiť, zjesť.

abet
14. mar 2023

No ja som už bola na dosť svadbách (keďže sme veľká rodina) a súhlasím so všetkými komentármi vyššie magnetky, kľúčenky a hocičo takéto kde je dátum a meno mladomanželov sa ani mne nepáči. Síce mám 3 magnetky pekne na chladničke ako pamiatku ale zvyšok rodiny to veruze buď hodil do koša alebo nechal tam... Ak teda chces veľmi niečo dať tak jedine ak sa to zjesť alebo vypiť už som zažila aj čokoládu samozrejme že s menami mladomanželov (tu som zjedla hneď ako sme vošli do sály) 😂 potom tie čaje, domáca pálenka v nejakej mini fľaške, a na poslednej svadbe čo som bola sme dostali levanduľový sirup ktorý bol úplná topka👌toto sú podľa mňa fajn darčeky aj keď neostanú ako pamiatka navždy 🙂

pondelok01
14. mar 2023

Na jednu svadbu som vyrabala klucenky, ktore sluzili ako menovky na stoloch. Nebol tam ziadny datum svadby, ani mena paru, iba meno alebo prezyvka hosta. Svadba bola pred 7 rokmi, a dodnes stretavam hosti z nej, co to maju na klucoch (ja tiez, mame tak odlisene s muzom kluce od rovnakeho auta).

mamusa123456789
15. mar 2023

My sme mali medovníky ako darček a na poslednej svadbe co sme boli tak sme dostali krabičku v ktorej bola 2 dcl domáca s ich menami a dátumom a fľaštička medu a bolo zo položené na slame, veľmi pekne a vyuzitelne

dorotacka
15. mar 2023

Magnetky,medovníčky,bylinky (každému osobne,mala svadba), koláče, domáci med

barborkabar
15. mar 2023

podľa mňa treba myslieť na to aby to bolo využiteľné, kamarátka dávala čokoládky s ich menami robiť, ďalší kamaráti medovníčky, ďalší med s ich etiketou, je to krásne a hlavne je to praktické.

helen_167
22. mar 2023

Nedávno som bola na svadbe kamarátke, mala medovníčky s dátumom svadby, tie nakoniec svadby pozbierali zo stola maminy pre svoje deti 😃, asi klasika je je naj, fľaša vína, domácej a krabica zakuskov😊