Dávajú vaše deti niečo starým rodičom na Vianoce? Myslím, že syn by bol rád kebyže babka/dedko dostanú darček od neho a uvidí ako sa budú "tešiť" (tešenie berme s nadhľadom :D). Zároveň si uvedomí, že nie len on dostáva darčeky, ale môže ich aj dávať. Chcela by som asi niečo, čo spolu vytvoríme. Ja ale vôbec nemám fantáziu na tieto šikovnoručičkovské záležitosti 🙈. Napadá vás niečo?
nie,žiadne darčeky, moja dcéra má už 13 a syn len 3,ale keď bola dcéra menšia stále tvorila pre starké pohľadnice, kreslila obrázky ako sú spolu v záhrade na gauči, kreslila ju, aké má oči, vlasy... kreslila jej sliepočky ako chodí po vajíčka, ako sa hrajú spolu, ako pozerajú TV, ako jedia chipsy, všetko kreslila a starká si to dávala na chladničku, TOP boli vyškrabovačky, otlačky ruky a nohy a najkrajšie bolo keď už vedela písať a napísala, že ju má MOC rada...
ja som minulý rok kúpila natiahnuté plátno na ráme v tedi. a otlačili sme im tam jeho ruky. tiež v tedi asi som kúpila taký tanier s prstovými farbami, takže to bolo také farebné :D a urobili sme si aj my také domov.
kedysi bola sestra taka iniciativna, no rychlo ju to preslo pri tych cenach 😀
My sme robili, síce ku Dňu otcov, ale to je jedno, takéto srdce zo slaného cesta, malý otlačil ručičky a v strede do výrezu sme nalepili fotku. Potom sa mi ešte páčia také ozdoby z ručičiek, rozmýšľam, že by sme to skúsili. Môj má síce už 4+, ale veľmi sa mu páčilo vyrábať mydlá. Vybral si formy, vône, pomáhal miešať. Vykrajovali sme už ozdobičky zo slaného cesta a podobne.
urcite by sa potesili aj nakreslenemu obrazku od tak maleho dietata 🙂
Tiež som za obrázok.
Pinterest