Co kupujete? Nejaku drobnost. Kupila som im kuchynsku vahu, ale chcela by som este k tomu nieco ale nic mi nenapada. Do kozmetiky moc ist nechcem, neviem co pouziva konkretne svagor. Uz som z toho celkom zufala lebo ked sa ich spytam, tak nic nechcu :D
Sviečku pre chlapa? No neviem. Má rad pivo? Čo tak kazetu s pivom, alebo nejakym dobrým konakom.
To Už radšej fusakle alebo dedoles ponožky ako sviečku
@pribinak to su take tie darceky, ze kupili sme vam ale skor su smerovane zena - zene 🙂 mozno by sa to zislo vyvazit, dedoles/fusakle/happy socks su v tomto pripade dobry napad :D ako u nas by sa moj drahy na-oko potesil, sviecky nam horia stale ale to mame taky spolocny ritual, tiez by to bolo ale ze pre nas nie pre neho
Poukazku do nejakeho obchodu co maju radi obidvaja - apple poukazku napr? Do decathlonu? Dobru flasu vina/ whisky?
Ak nič nechcú, tak to možno fakt znamená že nič nechcú 😄 Lepšie ako dostať silou mocou nejakú blbosť a potom nevedieť čo s tým 🤭
Ako za svojho chlapa mozem povedat, ze by sa viac ako sviecke ci dedolesu, potesil nejake palivej pomazanke, zvazku chilli papriciek, balicku 3 piv maleho pivovaru, alebo flasi vina.
Aj veci, ktore sa na prvy pohlad zdaju nevhodne pre chlapa, sa daju rafinovanym komentarom otocit v jeho prospech. Napriklad na sviecku sa nebude urcit pozerat len sestra, ale da sa pri nej stravit aj zaujimavy vecer 🙂 Rovnako mozes zbehnut este do domacich potrieb a dokupit aj inu prakticku vecicku, ktora bude sluzit obom. Alebo priloz k vahe nieco dobre na papanie.
K tej vahe sa hodi 10kg muky 😃ze tu mate kuchynsku vahu a šup upečte si kolače. Ja by som k tomu zabalila kopec veci na pecenie varenie ked uz si kupila taku prakticku vec tak z toho urobit celu temu. ( osobne mi je to cudny darcek ale tak beriem kazdy sme nejaky asi poznas sestru a vies co ju poteši)
čo mužovi? no jedlo čo iné 🙂 určite je hromada super darčekov, ale papá asi každý rád 🙂
Staci vaha, je to vec do domacnosti, teda spolocny darcek. A v case korony, ked su obchody preplnene ludmi, by ma ani nenapadlo, ist hladat este nieco.
@simonie8 sprchac ako darcek by som nikdy nedala😆ale taketo veci do bytu mam rada svoj vyber Keby mi Niekto dal hocijaky sorchac tak to nevadi za par mesiacov je v koši vaha atd veci ktore maju design nie len funkcnost a mam ich mat roky.. sa mi musi stylom hodit do domu. ( ale to som ja) vravim ked vies ze toto chce tak fajn.
Ja som minuly rok dala svagrovi drogeriu vyrobenu z piva. Tento rok chcel prispevok na nove topanky, co si kupil, tak aby som mu nedala len obalku, kupila som mu ponozky z Dedoles. Sestre som kupila netradicnu bizuteriu - nausnice v tvare ceresni a privesok s retiazkou. Privesok sa da otvorit a do neho vlozit 5 fotiek.
Sviečka? Dajú sa krásne kúpiť. Ja mám teda veľmi rada