Darček pre sestru a švagra

simonie8
12. dec 2020

Co kupujete? Nejaku drobnost. Kupila som im kuchynsku vahu, ale chcela by som este k tomu nieco ale nic mi nenapada. Do kozmetiky moc ist nechcem, neviem co pouziva konkretne svagor. Uz som z toho celkom zufala lebo ked sa ich spytam, tak nic nechcu :D

hipuska
12. dec 2020

Sviečka? Dajú sa krásne kúpiť. Ja mám teda veľmi rada

petamich
12. dec 2020

@simonie8 za mna napr. yankee candle alebo woodwick tie su krasne 🙂 pripadne im kup nejaku spolocensku hru, ak teda su na take veci, my na tom celkom fungujeme

pribinak
12. dec 2020

Sviečku pre chlapa? No neviem. Má rad pivo? Čo tak kazetu s pivom, alebo nejakym dobrým konakom.
To Už radšej fusakle alebo dedoles ponožky ako sviečku

petamich
12. dec 2020

@pribinak tak bude im to davat ako spolocny darcek s kuchynskou vahou, to asi tiez uplne nie je pre chlapa 🙂 ale mozem sa mylit

pribinak
12. dec 2020

@petamich kuchynská váha a sviečka, no ja neviem, ale nepoznám žiadneho chlapa, ktorý by sa potešil.
Ale možno ich poznám malo a nesprávnych 🤣🤣🤣

petamich
12. dec 2020

@pribinak to su take tie darceky, ze kupili sme vam ale skor su smerovane zena - zene 🙂 mozno by sa to zislo vyvazit, dedoles/fusakle/happy socks su v tomto pripade dobry napad :D ako u nas by sa moj drahy na-oko potesil, sviecky nam horia stale ale to mame taky spolocny ritual, tiez by to bolo ale ze pre nas nie pre neho

prasiatko30
12. dec 2020

Poukazku do nejakeho obchodu co maju radi obidvaja - apple poukazku napr? Do decathlonu? Dobru flasu vina/ whisky?

evaachesa
12. dec 2020

Ak nič nechcú, tak to možno fakt znamená že nič nechcú 😄 Lepšie ako dostať silou mocou nejakú blbosť a potom nevedieť čo s tým 🤭

ladyvi
12. dec 2020

Ako za svojho chlapa mozem povedat, ze by sa viac ako sviecke ci dedolesu, potesil nejake palivej pomazanke, zvazku chilli papriciek, balicku 3 piv maleho pivovaru, alebo flasi vina.

lintu
12. dec 2020

Aj veci, ktore sa na prvy pohlad zdaju nevhodne pre chlapa, sa daju rafinovanym komentarom otocit v jeho prospech. Napriklad na sviecku sa nebude urcit pozerat len sestra, ale da sa pri nej stravit aj zaujimavy vecer 🙂 Rovnako mozes zbehnut este do domacich potrieb a dokupit aj inu prakticku vecicku, ktora bude sluzit obom. Alebo priloz k vahe nieco dobre na papanie.

miadi
13. dec 2020

K tej vahe sa hodi 10kg muky 😃ze tu mate kuchynsku vahu a šup upečte si kolače. Ja by som k tomu zabalila kopec veci na pecenie varenie ked uz si kupila taku prakticku vec tak z toho urobit celu temu. ( osobne mi je to cudny darcek ale tak beriem kazdy sme nejaky asi poznas sestru a vies co ju poteši)

zuzanka.zuzu
13. dec 2020

čo mužovi? no jedlo čo iné 🙂 určite je hromada super darčekov, ale papá asi každý rád 🙂

oli18
13. dec 2020

Staci vaha, je to vec do domacnosti, teda spolocny darcek. A v case korony, ked su obchody preplnene ludmi, by ma ani nenapadlo, ist hladat este nieco.

simonie8
autor
13. dec 2020

@miadi v januari sa stahuju do bytu, sama vravela ze by ju vaha potesila viac, ako napr nejaky sprchac. Keby sa aj ja stahujem do noveho, tak ma potesia taketo prakticke veci ako hriankovac, panvica, rychlovarna konvica, vaha a tak 🙂

miadi
13. dec 2020

@simonie8 sprchac ako darcek by som nikdy nedala😆ale taketo veci do bytu mam rada svoj vyber Keby mi Niekto dal hocijaky sorchac tak to nevadi za par mesiacov je v koši vaha atd veci ktore maju design nie len funkcnost a mam ich mat roky.. sa mi musi stylom hodit do domu. ( ale to som ja) vravim ked vies ze toto chce tak fajn.

sandri
13. dec 2020

Ja som minuly rok dala svagrovi drogeriu vyrobenu z piva. Tento rok chcel prispevok na nove topanky, co si kupil, tak aby som mu nedala len obalku, kupila som mu ponozky z Dedoles. Sestre som kupila netradicnu bizuteriu - nausnice v tvare ceresni a privesok s retiazkou. Privesok sa da otvorit a do neho vlozit 5 fotiek.