Ahojte,zaujimalo by ma čo dávate rodičom na Vianoce? Jasne.. mala by som vedieť kto ma co rád ale skôr ma zaujima co také kúpiť rodine - hlavné ktorá ma uz ozaj všetko. Strčiť len kozmetickú tasku mi príde take no🤷 tak ci ma tu niekto neinspiruje🙏
@sabca_m3 poukazku na wellnes? Mestsky trip?
😊
Ja by som ta inspirovala, comu ny sa moj manzel 40tnik potesil, ale to by bolo ako dar pre rodicov nevhodne 😂😂
Ak nechces len nejaku kozmeticku kazetu, sprav im darcekovy kos s vecami, co maju radi, kvalitny syr, dobru sunku, ak maju radi vino, tak nejake ozaj fajne, alebo ak tvrde, dobru whiskey, rum,...oriesky. to su veci, ktore sa na 100% zjedia/vypiju. A je to aj osobne, lebo im tam das to, co maju radi. Lepsie ako mat nieco 2 roky v sufliku..
@sabca_m3 u nás to isté, všetko majú, nič im netreba podľa ich slov. Ja som pôvodne tiež pozerala vestu z ovčej vlny na oveckaren.sk, ale dnes som natrafila na darčekové balenie semiačok rôznych byliniek, mama záhradkári, tak snáď bude spokojná. Otcovi som kúpila knižku s návodom na výrobu rôznych menších kusov nábytku z dreva pre takých domácich kútikov.
Moja mama chcela jednu spoločenskú hru, tak som jej ju kupila
@sabca_m3 ahoj, tak moja mamka má 44 a ocko 49 a minulý rok veeeelmi zabodoval kalendár s fotkami vnúčat..tak aj tento rok 😅 a mamke ešte kapsuly do kávovaru a ockovi pivko..medzi dospelakmi si kupujeme len drobnosti
Ja davam mame znackove parfemy a kabelky .alebo laptop ma len 60 nie 80 Nejake vesty papuce ponozky jej budem davat ked bude staručka. Mm mà 48 kupil si k vianocom drone. Mame 40nicke mozes kupit nieco co by sa pacilo aj tebe. Je to este stale relativne mlada zena hoci mà dospelu dceru.
Mozno nieco potrebuju, ja mam 47 a muz 53 a dostaneme hrnce od deti a elektricky tlakovy hrniec v ktorom sa da vsetko uvarit
Moji rodičia majú 47 a 49, fanatici do športu a mama aj do zdravej stravy, jej kupujem predplatné časopisu Fit štýl a darčekový balíček potravín z DM, otcovi turistické ponožky, hrnček a Hikemates časopis 😃 Čiže fakt asi podľa toho, aké majú koníčky.
@viestta ja sa tiez smejem. Idem mat o chvilu 40..IT technologie pouzivam😀😀. Mna by potesila cela kolekcia sex v meste😀😀 mobil alebo dobra kniha😀
@viestta kokos, ja mam 42 rokov za 4 dni a moje najstaršie dieťa má 11 rokov.... 🤣 takže deti z domu nehrozia 😅
My s muzom mame 45 a 48. Normalne ficime, nemam pocit, ze starsie rocniky co nicomu nerozumia. Aj deti mam este doma, na zakladke. No kazdy mame iny pohlad na svet. 🤣
nespomenula som tu nic take ze by to bol starý vek 🙂 spomenula som tu v prvom rade to ze všetko maju aby som nasla darček ktorý by ma mozno zaujal -inspiroval 🙂
ja teda mam cez 40, muz tiez - ja si prosim vonavku, drahe kremy, tony ponoziek, knihy - aj kucharske knihy 🙂 muz nove rukavice na posilovanie, vodu po holeni.
Jedalensku supravu
Ja som to mala tento rok ľahké..mamka si vybrala kabelku a ocino hodinky..ušetrený čas keď hneď aj poslali linky 😅😅 mám veľmi rada keď nikto okolo toho nerobí caviky a aspoň nekúpim sprostosť ale naozaj to po čom tuzia 😊😊
Moji rodičia si vypýtali obraz na plátne ( mňa, muža a ich vnúčatka). K tomu im dám ešte drobnosti ( máme kvalitné pyžamo a otec je aktívny športovec, tak termoprádlo).
@sabca_m3 neviem,kolko maju rodicia rokov,ale.ja som objednala vesty z ovcej vlny. Pozri na oveckaren.sk alebo koze.sk