Darček pre rodičov k Vianociam

sabca_m3
11. dec 2021

Ahojte,zaujimalo by ma čo dávate rodičom na Vianoce? Jasne.. mala by som vedieť kto ma co rád ale skôr ma zaujima co také kúpiť rodine - hlavné ktorá ma uz ozaj všetko. Strčiť len kozmetickú tasku mi príde take no🤷 tak ci ma tu niekto neinspiruje🙏

katy2015
11. dec 2021

@sabca_m3 neviem,kolko maju rodicia rokov,ale.ja som objednala vesty z ovcej vlny. Pozri na oveckaren.sk alebo koze.sk

sabca_m3
autor
11. dec 2021

@katy2015 rodičia su 40tnici cize to skor pre starší ročník

katy2015
11. dec 2021

@sabca_m3 to ano, ale ja by som si tam aj pre seba vybrala, nevyzeraju vsetky ako pre babky 🙂 potom este kniha, rucny vysavac,taky na omrvinky, penazenky,moja mama chce kulmu...

hennyinnsbruck
11. dec 2021

@sabca_m3 poukazku na wellnes? Mestsky trip?
😊

amelie2017
11. dec 2021

Ja by som ta inspirovala, comu ny sa moj manzel 40tnik potesil, ale to by bolo ako dar pre rodicov nevhodne 😂😂
Ak nechces len nejaku kozmeticku kazetu, sprav im darcekovy kos s vecami, co maju radi, kvalitny syr, dobru sunku, ak maju radi vino, tak nejake ozaj fajne, alebo ak tvrde, dobru whiskey, rum,...oriesky. to su veci, ktore sa na 100% zjedia/vypiju. A je to aj osobne, lebo im tam das to, co maju radi. Lepsie ako mat nieco 2 roky v sufliku..

lubica9414
11. dec 2021

@sabca_m3 u nás to isté, všetko majú, nič im netreba podľa ich slov. Ja som pôvodne tiež pozerala vestu z ovčej vlny na oveckaren.sk, ale dnes som natrafila na darčekové balenie semiačok rôznych byliniek, mama záhradkári, tak snáď bude spokojná. Otcovi som kúpila knižku s návodom na výrobu rôznych menších kusov nábytku z dreva pre takých domácich kútikov.

sense
11. dec 2021

Moja mama chcela jednu spoločenskú hru, tak som jej ju kupila

mirro
11. dec 2021

@sabca_m3 sleduj rodičov, čo by im urobilo radosť. Ja som vo vekovej kategorii tvojich rodičov a asi najväčšiu radosť mi urobí kniha.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pa_tricia19
11. dec 2021

@sabca_m3 ahoj, tak moja mamka má 44 a ocko 49 a minulý rok veeeelmi zabodoval kalendár s fotkami vnúčat..tak aj tento rok 😅 a mamke ešte kapsuly do kávovaru a ockovi pivko..medzi dospelakmi si kupujeme len drobnosti

miadi
11. dec 2021

Ja davam mame znackove parfemy a kabelky .alebo laptop ma len 60 nie 80 Nejake vesty papuce ponozky jej budem davat ked bude staručka. Mm mà 48 kupil si k vianocom drone. Mame 40nicke mozes kupit nieco co by sa pacilo aj tebe. Je to este stale relativne mlada zena hoci mà dospelu dceru.

andrejka1974
11. dec 2021

Mozno nieco potrebuju, ja mam 47 a muz 53 a dostaneme hrnce od deti a elektricky tlakovy hrniec v ktorom sa da vsetko uvarit

canis_lupus
11. dec 2021

Moji rodičia majú 47 a 49, fanatici do športu a mama aj do zdravej stravy, jej kupujem predplatné časopisu Fit štýl a darčekový balíček potravín z DM, otcovi turistické ponožky, hrnček a Hikemates časopis 😃 Čiže fakt asi podľa toho, aké majú koníčky.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bosorka2302
11. dec 2021

@viestta ja sa tiez smejem. Idem mat o chvilu 40..IT technologie pouzivam😀😀. Mna by potesila cela kolekcia sex v meste😀😀 mobil alebo dobra kniha😀

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreakotesova
11. dec 2021

@viestta kokos, ja mam 42 rokov za 4 dni a moje najstaršie dieťa má 11 rokov.... 🤣 takže deti z domu nehrozia 😅

benit
11. dec 2021

My s muzom mame 45 a 48. Normalne ficime, nemam pocit, ze starsie rocniky co nicomu nerozumia. Aj deti mam este doma, na zakladke. No kazdy mame iny pohlad na svet. 🤣

sabca_m3
autor
11. dec 2021

nespomenula som tu nic take ze by to bol starý vek 🙂 spomenula som tu v prvom rade to ze všetko maju aby som nasla darček ktorý by ma mozno zaujal -inspiroval 🙂

0silvia0
11. dec 2021

@sabca_m3 rozpocet si prezradila? Nejaky poukaz na wellnes, pobyt? Ci musi to byt len nieco vecne?

sabca_m3
autor
11. dec 2021

@0silvia0 nebol by zly ani welnes či niečo také ale na take chodia pomerne často, aj teraz tam su🤷 rozpočet neriešim.. len takto tazko nieco najst ked ozaj maju doma možné aj nemožné 🤐 horsie je ze ani jeden z rodicov nieje nejak moc obľúbenec športu ci hocičo ineho.

jasminet
11. dec 2021

ja teda mam cez 40, muz tiez - ja si prosim vonavku, drahe kremy, tony ponoziek, knihy - aj kucharske knihy 🙂 muz nove rukavice na posilovanie, vodu po holeni.

mnemka
11. dec 2021

@sabca_m3 ak vedia po anglicky resp. ich neotravuje citat titulky, tak im predplat Netflix. Treba ale samozrejme nech maju dobre internetove pripojenie. Myslim ze to je darcek, ktory urcite zaboduje.

janba
11. dec 2021

Jedalensku supravu

dollyzv
11. dec 2021

Ja som to mala tento rok ľahké..mamka si vybrala kabelku a ocino hodinky..ušetrený čas keď hneď aj poslali linky 😅😅 mám veľmi rada keď nikto okolo toho nerobí caviky a aspoň nekúpim sprostosť ale naozaj to po čom tuzia 😊😊

sabca_m3
autor
11. dec 2021

@dollyzv takú predstavu mam ajja ale dostanem odpoveď netreba nič, vtedy mi az vlasy stoja od nervov 🤣🤐

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xinka12
11. dec 2021

@sabca_m3 moji svokrovci maju sice o dost viac rokov ale tiez maju vsetko tak robim fotoknihu

emka530
12. dec 2021

@sabca_m3 ja mám na budúci rok 40. A minulý rok mi muž kúpil kávovar DeLonghi a vzhľadom k tomu že som neskutočný kavickar mi mužík urobil takú radosť že dodnes stroj frčí denne. Už aj kvôli zatvorenym kaviarňami je to super mať doma. Za mňa ozaj super darček.

c_est_la_vie
12. dec 2021

Moji rodičia si vypýtali obraz na plátne ( mňa, muža a ich vnúčatka). K tomu im dám ešte drobnosti ( máme kvalitné pyžamo a otec je aktívny športovec, tak termoprádlo).