Darček pre rodičov k Vianociam

manuelala
7. nov 2015
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

Ahojte, blížia sa pomaly vianoce a ja tak začínam uvažovať čo kúpiť rodičom. Majú už hodne po 50 a tak je to pomerne náročné. Niekto nejaké návrhy? 🙂

janinah
7. nov 2015

Vianoce nie sú o darčekoch a 50tnici to už veľmi dobre vedia 😉 Som 50+ a ak sme celá rodina spolu,tak mi nič nechýba.Poteší kniha či kozmetika od detí,ale nič extra netreba.

pupavka123
8. nov 2015

@manuelala Suhlasim s janihah,darceky su predovsetkym pre deti,my sme sa dohodli,ze si davame len pre deti a kazdej strane sa ulavilo..naco kupovat blbosti len aby nieco bolo..Vianoce su o tom,ze rodina sa stretne a deticky si najdu pod stromćekom darceky,ale my dospeli,mne to prijde zbytocne,ale je to samozrejme vec nazoru..spytajte sa rodicov,zlozte sa surodenci a dokopy im mozte kupit aj nejaky relaxacny pobyt,masaze,nejaky vylet alebo poukazky na nakup,ci uz v potravinach alebo oblecenie..ty najlepsie poznas svojich rodicov a vies co by ich potesilo....my sme sa akurat vcera dohodli zo svagrinou,no co ti poviem,bala som sa jej to aj naznacit,ale nakoniec som nabrala odvahu a dala som jej ten navrh...jej reakkcia bola:vazne?aj ja som ti to chcela navrhnut,ale nemala som odvahu...a ona nato:vies ako mi odlahlo,ze nemusim nic zhanat,toto bol pre mna kazdy rok problem..a ja som bola rada,ze sme to nakoniec vyriesili,kazdorocny problem 🙂

vroni
8. nov 2015

nuz, u nas su darceky pre vsetkych. Som priserne alergicka na pristup darceky su len pre deti, tak krasne detom ukazeme, ze je uplne v poriadku, ak dospeli uz o seba navzajom nedbaju, len deti su dolezite.... Takze rozhodne nie. Mama dostane tento rok novy kavovar a mobil (otec uz nezije), ak by boli obaja, tak nejaky pobyt, fotokalendare a tak su uz klasika.

mawka
8. nov 2015

ja som nasim vymyslela 3 dnovy pobyt v zariadeni, kde kedysi cez ROH chodievali na pobyty a kde vyrobili mojho brata a mna a velmi to tam milovali. este to funguje, stale sa to vola rovnako a nasi dost spominaju v poslednej dobe, ze by sa tam zasli mrknut, tak im dam poukazku darcekovu na pobyt. za cely rok mi s detmi velmi pomahali, zasluzili by si aj cestu okolo sveta za to, ale tak primerene no 🙂

erickatt
8. nov 2015

@mawka kde to konkretne je

mawka
8. nov 2015

v moravskosliezskych beskydoch

mawka
8. nov 2015

@erickatt to v podstate bola podnikova chata. len po prevrate to niekto odkupil. jasne, ze to nie je take ake to bolo, rozsirili, pristavali, ale sak nech si nasi idu zaspominat a randit spolu 😉 ako za starych cias. viem, ze budu nadseni a dojati a potesi ich to.

erickatt
8. nov 2015

@mawka mas aj presne adresu? Nasi budu spolu 50 rokov a ako darcek im dat

horana
8. nov 2015

To je mile, aj nasa rodina ma taketo zariadenie, a sice hotel Tesla, neskor OTF, a teraz Tatrawest na Rohacoch. Nazov sa sice menil, ale tiez som tam chodila este ako dieta s nimi, spomienok a prihod odtial na kvanta, a mozno by bolo pekne pre nich sa tam vratit. Mas stastie ze vasi este maju zaujem. Mna to napadlo tiez, oni tam este donedavna raz za par rokov zasli kvoli nostalgii, naposledy vsak uz davno, snad pre 10r. ....ale v poslednej dobe su stale viac doma sedi, v sucasnosti by ich potesil skor darcekovy kos luxusnych potravin (podla ich vlastneho vyjadrenia), pre mna by to bolo pekne ich tam opat "pozvat", len si nie som ista ci by neboli v rozpakoch, uz tolko nevaldzu totiz a musiet chodit len okolo hotela a nemoct/nevladat uz na hory, po ktorych volakedy behali, nie som si ista ci by ich nechytil skor smutok 😔 .
Samozr. ked vasi vladzu je to idealny darcek 😎

mawka
8. nov 2015

@erickatt tak mam, ale sak ich mozes poslat hocikam 🙂 henta chata ma pre nasich silny vyznam, kedze tam prezivali x rokov dva krat do roka a este nas tam aj splodili 😉 hotel permonik, hrozenkov. na vyrocie som poslala nasich do Rybarsky dvor v Piestanoch. pochvalovali si. Komplet som im dala pripravit veceru pre dvoch, krasne im to nastajlovali, vyborne navarili, obskakovali ich, izbu mali nadhernu. mamka si vzala sexi pradielko a na druhy den som sa pytala ze co, aka bola vyrocna noc po 40 rokoch a ze cele pradlo jej bolo na prd, prezrati zaspali ako dreva 😀 😀 sme sa na tom rehotali.

erickatt
8. nov 2015

@mawka no ved to. Ja sem kukla zornicku v donovaloch. Ale tez neviem ci by vovec chceli ist. Ocko ma 76 a mamina v january 70. A to skor ockovi na mesiac dakam za odmenu,

mawka
8. nov 2015

@horana kos s luxus potravinami som tiez dala, doslo mi to ako super napad jedny vianoce. hned bol fuc. skor to bola bednicka, v nej velmi kvalitne vino, velmi kvalitne syry, pastety, sunky a podobne. kava tam bola a tak.
na turistiku nasi nepojdu, tiez uz az tak nevladzu do kopcov. lebo raz mi dali zistit, ze tam na ten kopec Portáš ze ci sa dostanu aj inak ako peso.

horana
8. nov 2015

@vroni Vies, napr. nasa svokra tento rok tiez nic nechce. Je to bohata zabezpecena zena, materialne je na tom x-krat lepsie nez my, hoci tiez netrieme biedu. Ona co chce, to si kupi. Vsetky "haraburdy" typu kavovarov a pod. spotrebicov, uz ma, moderne verzie. Fotodarceky, kaledare s fotkami, fotky vnucat na platne, uz ma plny dom, vazne, aj na stenach uz pomaly niet miesta (aby to neposobilo preplacano ako kult vnucat 🙂 ). Svokra je zena co o seba max. dba (chodi pravidelne do kupeov, na wellness pobyty sama vo svojej rezii) a pritom tento rok nam povedala ze naozaj nechce nic, lebo vsetko ma. Ze dajme len detom (aj to je zastanca ze nie ich prestimulovat, sama bola svedkom co to robi v praxi) a tesme sa ako sa oni tesia, bez patosu, tak to narovinu citi, tato uplne racionalna zena do morku kosti.
Ja som sa vsak inspirovala tusim prave tymto forom, som hnila listovat dozadu, ale tu na MK niekto radil tie spomienkove knihy babickarstvo.sk , to ma oslovilo, je to skor pre vnucata neskor, ale ona mala pohnuty zivot a ma na co spominat, skoda to nezachytit pre dalsie generacie. Ona sa zabavi spisovanim a potomkovia to raz zdedia. Ale to len symbolicky za nas, tento maly darcek dostane, aj ked nesutale prizvukuje ze naozaj naozaj nic.

mawka
8. nov 2015

@erickatt no ked to spojis s wellnessom, preco nie. su aj seniorske pobyty. nejaky cas sme chodili s nasimi este po prevrate hotel Niva Luhacovice, pozerala som, prerobili tiez, kupelne mesto a maju vylozene seniorske balicky. na tury nepojdu ani nasi, ma na prechadzku nenarocnu, ale wellness by si uzili. virivku, nejaka masaz, osetrenie, zabal.

vroni
8. nov 2015

@horana, suhlasim. Moja mama tiez nie je odkazana na kavovar od nas a vie si kupit aj sama. Len pri poslednom nemala najstastnejsiu ruku a je jej luto vyhodit este novy kavovar len preto, ze nie je taky "blbuvzdorny" (to citujem), ako si predstavovala 😉 Ale nejde o to, ci knizku alebo nieco ine, ide o tu pozornost, ktoru darcekom davame. Hodnota daru sa nemeria jeho cenou, ale casom, ktory sme don investovali (ci uz do vyroby, zhanania alebo cisto uvahy, cim by sme najviac potesili)

erickatt
8. nov 2015

@manuelala no ja k vyrociu este chcem kupit hviezdu. Sice brasko pozeral na mba jak na blba, ale je to orginalny darcek. I ked total chujovina

manuelala
autor
8. nov 2015
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

Najprv som chcela ísť do toho wellness alebo nejakého výletu, lenže nato sa podujala sestra a nechce o tom nikomu nič povedať :/ Neviem načo tajnostkárči, ale asi mame nejakú kvalitnejšiu kozmetiku, aj keď sa asi v drogérke zbláznim kým niečo dobré vyberiem a otcovi nejaké fajné vínko a teplé ponožky :D

artemis118
Odpoveď bola odstránená
Zobraz